Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joringis Šatas stojo ginti dėl iškirptės užsipultą kolegę: „Pirma savo gyvenimus susitvarkykit“

Stilistų duetas „ŠaŠa“ – Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė – antradienio vakarą sukėlė tikrą audrą internete. Tiksliau tariant, audros kaltininkė – atvira Viktorijos iškirptė. Drąsų kostiumą stilistė pademonstravo ant raudonojo kilimo, atvykusi į naujo LRT sezono pristatymą Valdovų rūmuose.
Viktorija Šaulytė
Viktorija Šaulytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

15min V.Šaulytė pasakojo, kad dėl ypač gilios iškirptės aplinkinių dėmesio tikėjosi, tačiau nė nenumanė, kad jos įvaizdis sukels tokią audringą reakciją – į stilistę Valdovų rūmų kieme dėmesį atkreipė kone visi vakaro svečiai.

O ką jau kalbėti apie internautų ir feisbuko vartotojų komentarus, kurie it iš gausybės rago pasipylė vos tik portaluose pasirodė Viktorijos nuotraukos.

Neapsikentęs užgaulių žodžių savo kolegės adresu, „ŠaŠa“ stilistas Joringis Šatas feisbuke išdėstė savo nuomonę apie įsigalėjusias patyčias ir veidmainiškumą.

Asmeninio albumo nuotr./Joringis Šatas
Asmeninio albumo nuotr./Joringis Šatas

Niekada nerašiau ilgų postų, įžeidžiančių kitus, nors mūsų tarpe, tai jau yra daugiau nei įprasta.. Ačiū už daug daug dėmesio šį vakarą. Lietuvoj, kaip sako, blogos reklamos nebūna, nors mes su Viktorija visada sakome priešingai, bet...

Suprantama, jog, kai neturi ką veikti, arba dėl kažkokių vidinių konfliktų, na, arba dėl įžeidaus charakterio tu turi laiko dėtis postus, ieškoti labiausiai tinkančios nuotraukos pasišaipymui ir panašiai, tai gal ir nėra bloga reklama.

Apskritai, kalbu ne tik apie šią situaciją, bet ir apie dažną, daugelio pomėgį, pi**avotis iš kitų. Tik pirma, norėtųsi pasiūlyti viena – susitvarkyti savo gyvenimus, kad niekas nieko negalėtų atkirsti atgal. O apie 95 proc. galima papasakoti daug. Na, bet kam to reikia. Jei manot, kad tai užglaisto Jūsų trūkumus – klystat. Viskas su laiku sugrįžta dvigubai.

Juk kasdienybė – varyti bjauriais žodžiais, o galiausiai susitikus – šypsotis į akis, girti ir pasiūlyti šampano...

Natūralūs papai su gilia iškirpte lengvai pataisomi. Bet galėsit džiaugtis dar ilgai, nes nieks nieko nekeis.

Tame pačiame LRT atidaryme netrukdė draugių pliažinės suknelės ar sijonai nedengiantys užpakalio??? Aišku, ne! Nors gal ir trukdė, bet Jūs Joms nepasakysit, nes su kitomis – apkalbėsite už akių. Juk kasdienybė – varyti bjauriais žodžiais, o galiausiai susitikus – šypsotis į akis, girti ir pasiūlyti šampano... Ačiū, su malonumu.

Pirmiau savo papus susižiūrėkit, apsispręskit, kas su kuo, nes grįžus į kaimą, mylimoji, laukianti sostinėj, tampa nebeįdomi, ir įsivertinkit savo lengvai uždirbtus Dior rankinukus, o tada parašykit, kas blogiau – natūralūs papai ar supuvęs vidus...

P.S. Sraigtasparniu už „Gucci“ neskraidėm ir mūsų už bitkoinus nenusipirksit.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė

Šį kostiumą V.Šaulytė pasisiuvo pati, padedant Joringiui. Jis 15min teigė, kad kitiems įvaizdį kurti yra kur kas paprasčiau nei sau, nes po daugybės darbų nelieka nei laiko, nei noro.

„Kartais tiesiog nėra noro ką nors daryti – norisi tik apsirengti patogiai, todėl mus dažniausiai pamatysite su sportiniais drabužiais. O jeigu kur einame, visi įvaizdžiai patiems būna sugalvoti paskutinę minutę“, – 15min sakė J.Šatas. Viktorijos kostiumo modelį jiedu sukūrė prieš savaitę, o pasiūtas jis buvo per dieną.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gilia iškirpte dėmesį prikausčiusi Viktorija Šaulytė kostiumą pasisiuvo pati

TAIP PAT SKAITYKITE: Valdovų rūmuose – šimtai svečių: LRT atidarė valstybės atkūrimo 100-mečiui skirtą sezoną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius