-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Šaulytė: „Taip, mano krūtinė natūrali. Taip, aš neturiu ko gėdytis“

Po antradienio iškilmingo renginio Valdovų rūmuose dar ir trečiadienį internete netyla diskusijos, kurių objektas – atvira Viktorijos Šaulytės iškirptė. „ŠaŠa“ stilistė kartu su kolega Joringiu Šatu kurtą kostiumą pademonstravo ant raudonojo kilimo, naujo LRT sezono pristatyme.
Viktorija Šaulytė
Viktorija Šaulytė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Leidusi komentatoriams įsišėlti Viktorija trečiadienį jiems atsikirto feisbuke.

„Taip, mano krūtinė natūrali. Taip, aš neturiu ko gėdytis. Manau, kad kiekviena moteris neturėtų gėdytis savęs!!!

O jeigu į renginį būčiau atėjusi su itin trumpa suknele ir atidengusi kojas? Tikriausiai tuomet būtų buvę viskas gerai, nes kojos juk žmogaus kūno dalis. O krūtinė atskira respublika...

Niekad nebijojau ir nebijau eksperimentuoti, žinau, kad dabar visiems yra galbūt svarbu pakalbėti ir iš šio burbulo gauti dėmesio sau. Prašau!

Tačiau, aš noriu parodyti, kad mes – moterys esam tokios, kokios esam ir reikia save mylėti! O instagramo era su tobulais kūnais, veidais ir viskuo tegul pasilieka ten!

Joringi, džiaugiuosi mūsų nauju kūriniu! ŠaŠa!“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė

15min V.Šaulytė teigė, kad nepaisant piktų komentarų, savo įvaizdžiu ji yra patenkinta, o nemalonių žodžių ir kritikos nesureikšmina.

„Situacija dviprasmiška, nes vieni užsipuolė, kad mano krūtinė ne taip stovi, o kiti, kad į tokį renginį ėjau su tokia gilia iškirpte. Mūsų su Joringiu kūryba nėra kaip pilka masė, todėl nesiruošiau eiti į renginį su paprasta juoda suknele. Šiuo atveju parodėme, kad mūsų kūryba yra kitokia, ekstravagantiškesnė, bet kai viešumoje pasirodai su šiek tiek seksualesniu drabužiu, visi užsipuola. Tie komentatoriai, man atrodo, patys nori gauti dėmesio ir pešasi tarpusavyje“, – sakė V.Šaulytė.

Stilistė patikino, kad dėl šios situacijos nesijaudina. „Visi galvoja, kad man labai liūdna, bet taip nėra. Tokio burbulo nesitikėjau, tačiau esi visiškai rami“, – sakė V.Šaulytė.

Viktorija taip pat neigia komentatorių teiginius, kad tokiu būdu stilistų duetas „ŠaŠa“ siekė vieno tikslo – atkreipti žiniasklaidos dėmesį. „Tokiomis priemonėmis reklamuoti savo prekinio ženklo tikrai neplanavome, bet kai gavome labai daug dėmesio, pagalvojome, kad viską darome gerai“, – teigė V.Šaulytė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Šaulytė

V.Šaulytė dar antradienį 15min pasakojo, kad dėl ypač gilios iškirptės aplinkinių dėmesio tikėjosi, tačiau nė nenumanė, kad jos įvaizdis sukels tokią audringą reakciją – į stilistę Valdovų rūmų kieme dėmesį atkreipė kone visi vakaro svečiai.

O ką jau kalbėti apie internautų ir feisbuko vartotojų komentarus, kurie it iš gausybės rago pasipylė vos tik portaluose pasirodė Viktorijos nuotraukos.

Neapsikentęs užgaulių žodžių savo kolegės adresu, „ŠaŠa“ stilistas Joringis Šatas trečiadienio naktį feisbuke išdėstė savo nuomonę apie įsigalėjusias patyčias ir veidmainiškumą.

Asmeninio albumo nuotr./Joringis Šatas
Asmeninio albumo nuotr./Joringis Šatas

Niekada nerašiau ilgų postų, įžeidžiančių kitus, nors mūsų tarpe, tai jau yra daugiau nei įprasta.. Ačiū už daug daug dėmesio šį vakarą. Lietuvoj, kaip sako, blogos reklamos nebūna, nors mes su Viktorija visada sakome priešingai, bet...

Suprantama, jog, kai neturi ką veikti, arba dėl kažkokių vidinių konfliktų, na, arba dėl įžeidaus charakterio tu turi laiko dėtis postus, ieškoti labiausiai tinkančios nuotraukos pasišaipymui ir panašiai, tai gal ir nėra bloga reklama.

Apskritai, kalbu ne tik apie šią situaciją, bet ir apie dažną, daugelio pomėgį, pi**avotis iš kitų. Tik pirma, norėtųsi pasiūlyti viena – susitvarkyti savo gyvenimus, kad niekas nieko negalėtų atkirsti atgal. O apie 95 proc. galima papasakoti daug. Na, bet kam to reikia. Jei manot, kad tai užglaisto Jūsų trūkumus – klystat. Viskas su laiku sugrįžta dvigubai.

Juk kasdienybė – varyti bjauriais žodžiais, o galiausiai susitikus – šypsotis į akis, girti ir pasiūlyti šampano...

Natūralūs papai su gilia iškirpte lengvai pataisomi. Bet galėsit džiaugtis dar ilgai, nes nieks nieko nekeis.

Tame pačiame LRT atidaryme netrukdė draugių pliažinės suknelės ar sijonai nedengiantys užpakalio??? Aišku, ne! Nors gal ir trukdė, bet Jūs Joms nepasakysit, nes su kitomis – apkalbėsite už akių. Juk kasdienybė – varyti bjauriais žodžiais, o galiausiai susitikus – šypsotis į akis, girti ir pasiūlyti šampano... Ačiū, su malonumu.

Pirmiau savo papus susižiūrėkit, apsispręskit, kas su kuo, nes grįžus į kaimą, mylimoji, laukianti sostinėj, tampa nebeįdomi, ir įsivertinkit savo lengvai uždirbtus Dior rankinukus, o tada parašykit, kas blogiau – natūralūs papai ar supuvęs vidus...

P.S. Sraigtasparniu už „Gucci“ neskraidėm ir mūsų už bitkoinus nenusipirksit.

Internete didžiulį šaršalą sukėlusį kostiumą V.Šaulytė pasisiuvo pati, padedant Joringiui. Modelį jiedu sukūrė prieš savaitę, o pasiūtas kostiumas buvo per dieną.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gilia iškirpte dėmesį prikausčiusi Viktorija Šaulytė kostiumą pasisiuvo pati

TAIP PAT SKAITYKITE: Valdovų rūmuose – šimtai svečių: LRT atidarė valstybės atkūrimo 100-mečiui skirtą sezoną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius