-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusas įsisuko tarp žvaigždžių: susirgo ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Penktadienį atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė sužinojo nemalonias naujienas – jai diagnozuotas šiuo metu ypač sparčiai plintantis koronavirusas.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Apie išgirstą diagnozę N.Pareigytė iš pradžių paskelbė savo instagrame.

„Nu ką, noriu oficialiai pranešti, kad turiu COVID-19. Mano testas – teigiamas. Yra, kaip yra“, – komentavo ji. Atlikėja pridūrė šiuo metu dezinfekuojanti namus.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Vėliau šią žinią Nijolė patvirtino ir 15min. Ji patikino šiuo metu besijaučianti gerai, bet savaitės pradžioje tam tikrus simptomus pajutusi.

„Pirmadienį pradėjau karts nuo karto kosėti, tačiau jaučiausi dar visai neblogai. Nepaisant to, dėl kosulio vyras pradėjo kažkaip skersai žiūrėti – viskas, korona. Dabar juk jau visi, vos tik truputį kostelėjo, paslogavo, galvoja – korona“, – nusijuokė atlikėja.

Vis dėlto kosuliu viskas nesibaigė – netrukus moteris ėmė jaustis prasčiau.

„Išvažiavome į Palangą, tikėjomės pailsėti, pasiėmėme sportinę aprangą, galvojome, pabėgiosime, palakstysime. Bet jau pirmadienio naktį prasidėjo silpnumas, buvo pakilusi temperatūra“, – pasakojo Nijolė.

Todėl antradienį, nieko nelaukdama, N.Pareigytė-Rukaitienė nutarė grįžti į Kauną. „Bet antradienį dar laikėsi temperatūra, o trečiadienį jau nebebuvo nei jos, nei kosuliuko, nei slogos, nei kaulus laužė“, – pridūrė.

Dėl to Nijolė galvojo, kad tai bus tik paprasčiausias peršalimas, nes savaitgalį dar kaip tik daug dirbusi, ir per lauką laksčiusi, sukaitusi. Tačiau nepaisant dingusių simptomų, nusprendė pasidaryti koronaviruso testą.

„Turėjau planų, darbų, filmavimų, tai nesinorėjo taip paprastai visko atšaukti. Labai tikėjausi, kad ne virusas. Bet kai gavau atsakymą, tai net prisėdau“, – neslėpė N.Pareigytė-Rukaitienė.

Igno Gaižausko nuotr./„PravalFesto“ akimirka
Igno Gaižausko nuotr./„PravalFesto“ akimirka

Ji juokiasi šiuo metu besijaučianti balta varna, nes iš pažįstamų koronavirusu iki šiol buvo užsikrėtęs tik vienas. „Pagalvojau – o blemba, kodėl aš, kodėl ne vėliau.“

Vis dėlto Nijolė džiaugiasi, kad susirgo lengva forma. Iš visų simptomų jai nemaloniausia tai, kad šiuo metu nejaučia nei skonio, nei kvapo.

„Eina sau, neįsivaizduoju, kaip sugebėsiu be skonio receptorių gyventi. Bet vis tiek valgyt noriu, – juokėsi. – Vaikštau aplink, vyras sako – ką čia skanaus pagaminti? Sakau, bet ką pagamink, vis tiek nieko nejaučiu.“

Šiuo metu N.Pareigytė-Rukaitienė izoliuojasi kartu su dukra ir vyru, tačiau šis jaučiasi gerai, todėl koronaviruso testo nesidarė.

„Šeimos kartu būna, tai vyras sakė, kad jei sirgsim, tai sirgsim kartu. O ką daryti, gi nesiizoliuos lauke“, – paklausta, ar nebijo, kad nuo jos užsikrės ir sutuoktinis, sakė Nijolė.

Atlikėjai sunku pasakyti, kur galėjo užsikrėsti, tačiau neatmeta tikimybės, kad tai galėjo įvykti viename Kauno klube, kuriame prieš savaitę koncertavo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nijolė Pareigytė-Rukaitienė aprodė įrengiamą būstą pajūryje: ramybės oazė, baseinas kieme ir garsios kaimynės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius