-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kova dėl 50 tūkst. dolerių ir žurnalo viršelio O.Pikul-Jasaitienei baigėsi: savo grupėje liko antra

Tarptautiniame konkurse dėl 50 tūkst. dolerių (40 tūkst. eurų) ir galimybės tapti žurnalo „Jetset magazine“ viršelio modeliu kovojusi Oksana Pikul-Jasaitienė liko be prizų. Jai nepavyko surinkti reikiamo balsų skaičiaus ir aplenkti varžovės – savo grupėje ji užėmė garbingą antrą vietą.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Dėl įspūdingo prizo „Miss Jetset“ konkurse kovojo tūkstančiai kandidačių iš viso pasaulio. O avantiūroje sudalyvavusi vizažo meistrė, „OMG“ grupės lyderė Oksana Pikul pasiekė puikių rezultatų – jai pavyko nukeliauti iki pusfinalio, o savo grupėje užėmė net antrą vietą.

Ir nors konkurso pradžioje Oksana Pikul-Jasaitienė sakė daug vilčių laimėti nepuoselėjanti, azartas netrukus užvaldė. Nuo konkurso pradžios moteris socialiniuose tinkluose ne kartą kreipėsi į savo gerbėjus ir prašė nepagailėti balsų.

„Iki finalo liko 5 dienos! Padėkite man pakilti iš 3 į 1 vietą prabalsuodami. Man reikia Jūsų palaikymo ir balsų“, – feisbuke rašė moteris.

Dainininkės gerbėjai išreiškė nemažą palaikymą – Oksana dažniausiai užimdavo pirmą vietą. Visgi galiausiai moteris nukrito į antrą vietą ir į kitą etapą nepateko.

Tiesa, nemokamas balsavimas konkurse buvo limituotas. O norint daugiau skirti savo simpatijų, už balsą reikėdavo susimokėti. Pinigai, pasak organizatorių, skiriami vėžiu sergantiems vaikams.

Tai Oksanai Pikul ir galėjo pakišti koją. Feisbuko komentaruose moteris svarstė, kad ją aplenkusi varžovė Lisa pirko mokamus balsus. Kaip pati rašė, ji tokios galimybės neturėjo, nes viena pati augina sūnų.

„Ji nusipirko daug mokamų balsų. Aš sau leisti to negaliu ir nenoriu, nes pati viena auginu sūnų be vyro pagalbos“, – komentaruose rašė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Gedimino Žilinsko/gediminas-zilinskas.com nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Gedimino Žilinsko/gediminas-zilinskas.com nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

15min primena, kad Oksana Pikul apie konkursą sužinojusi visai netikėtai – gavo kvietimą į elektroninį paštą.

„Per savo gimtadienį, sausio 10-ąją, gavau nuorodą, kurioje užsiregistravau. Tuo metu buvau kažkaip labai gerai ir pozityviai nusiteikusi, tai nusprendžiau pabandyti. Šiaip, manau, net nebūčiau pildžiusi anketos, bet užklupo tinkamu metu“, – tąkart pasakojo moteris.

Oksana tąkart teigė, kad atsidurti ant žurnalo viršelio būtų išties malonu.

„O ir prizas piniginis! Bet pinigai, kurie lengvai ateina, jie taip pat lengvai turi ir išeiti. Todėl jei laimėčiau, dalį paaukočiau kažkokiai labdaros organizacijai, galbūt vaikučiams, sergantiems vėžiu, ar globos namams. O kitą dalį investuočiau į savo įgūdžių tobulinimą ir, žinoma, linksminčiau mažylį – nuvežčiau į kokį Disneilendą...“ – 15min pasakojo Oksana Pikul.

Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė
Adam Aleksejėvič nuotr./Oksana Pikul-Jasaitienė

„Jetset magazine“ žurnalas platinamas privačių lėktuvų oro uostuose, privačiuose lėktuvuose, privačiose jachtose, išskirtiniuose kurortuose ir renginiuose visame pasaulyje. Ant žurnalo viršelio taip pat pozavo tokios garsenybės kaip Scarlett Johansson, Halle Berry, Katy Perry, Leonardo di Caprio, Hugh Jackmano ir Jennifer Lopez.

Konkurso nugalėtoja paaiškės balandžio ketvirtąją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Oksanos Pikul-Jasaitienės viešnagė Romoje: „Ramybė sielai, šiluma širdžiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius