Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Liucina ir Tadas Rimgailos švenčia medines vestuves: jų santuokos laimės receptas – laisvė

Kepyklėlės „Liu Patty“ įkūrėjai Liucinai Rimgailei ir renginių vedėjui, šokėjui Tadui Rimgailai ši diena – ypatinga. Lygiai prieš penkerius jiedu vienas kitam prisiekė amžiną meilę, o savo įžadų ryžtingai laikosi iki šiol.
Liucina ir Tadas Rimgailos
Liucina ir Tadas Rimgailos / Asmeninio albumo ir Ramūno Tangurio nuotr.

5-ąsias vedybų metines švenčiantys Liucina ir Tadas šią dieną pasitiko su šypsenomis veiduose – jųdviejų santuoka klostosi puikiai ir jau nekantrauja, kada galės minėti jau ne medines, o alavines – 10-ąsias – vedybų metines.

„Yra apstu pavyzdžių, kai nepavyksta išsaugoti santuokos net porą metų ar metus, todėl džiaugiamės, kad mums pavyko. Praėjo penkeri, bet vis dar mėgaujamės sklandžiais santykiais. Žinoma, visko būna, kaip ir pas kiekvieną porą. Netikiu, kai žmonės sako, jog gyvena išvis be jokių trikdžių. Mes džiaugiamės, jaučiamės laisvai ir šypsomės gyvenimui kartu“, – pasakojo L.Rimgailė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liucina Rimgailė ir Tadas Rimgaila
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liucina Rimgailė ir Tadas Rimgaila
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ Liucina ir Tadas Rimgailos
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ Liucina ir Tadas Rimgailos

L.Rimgailė teigė, kad jųdviejų laimingos santuokos receptas – vienas kitam duodama laisvė.

„Vienų taisyklės nebūtinai pasiteisins kitiems. Mūsų atveju, mes neribojame vienas kito. Niekada nėra kažkokių draudžiamų dalykų, tad man atrodo, kad net ir noro neatsiranda kažkokiems kitiems dalykams. Taip pat vienas kitą palaikome, jeigu yra kažkokios iniaciatyvos, idėjos ar pan. Jeigu tai yra asmeninės mūsų veiklos, tai gal mes ne kiek būname vienas kito veikloje, bet vienas kitą labai palaikome“, – sakė L.Rimgailė.

Liucina pasakojo, kad šventę paminėjo jau vedybų metinių išvakarėse – vakarieniavo restorane, apsikeitė dovanomis.

„Išėjo taip, kad per vestuvių metines dirbu tiek aš, tiek Tadas. Kažkada galvojome apie didesnę šventę ir sakėme, kad po penkerių metų atnaujinsime įžadus, bet realybė yra kitokia. Jau prieš gerą pusmetį žinojau, kad Tadas šią dieną dirbs ir ves kitas vestuves. Tikėtina, kad po 10-ies metų kažką rimtesnio sugalvosime“, – šypsojosi Liucina.

„Studija Vualia“ nuotr./Tadas ir Liucina Rimgailos
„Studija Vualia“ nuotr./Tadas ir Liucina Rimgailos

Savo džiaugsmu su kitais L.Rimgailė pasidalijo ir socialiniame tinkle.

„5 metai santuokos, 6 metai gyvenimo kartu, +10kg mano, +10 ir paskui – 10kg jo, 20kg kantrybės ir gebėjimo prieiti kompromisų mišinio, dar daug dedamųjų, iš kurių neatimtume nė gramo! Į priekį veda bendri tikslai, taip pat kiekvieno atskiri ir vienas kito palaikymas jų siekiant. Visada sakiau, kad santuoka nėra vien idilė ir rožiniai dėbesėliai, bet man jų netrūksta ir savų į nieką nepakeisčiau!

Taip susiklostė, kad šią sukaktį turėjome švęsti vakar. Sakau Tadui: medinės metinės, tai čia turbūt reikia linkėti, kad būtume kaip ąžuolas.. O jis man: „Man labiau patinka liepa. Ji minkštesnė“. Manau, tai geriausiai apibūdina mūsų abiejų požiūrį į mūsų santykius ir santuoką. Su mūsų diena, mažulėli!“, – feisbuke rašė L.Rimgailė.

15min primena, kad Liucina ir Tadas Rimgailos susituokė 2013-aisiais. Po devyniais užraktais slėptose vestuvėse dalyvavo tik artimiausi šeimos nariai ir draugai. Nuo visų kitų pažįstamų bei bičiulių ceremonijos detalės buvo kruopščiai slepiamos.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius