-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Levickis su drauge prabangiai ilsėjosi Palangoje: iš jos – į Monaką

Garsus akordeonistas Martynas Levickis (31) jau daugiau nei vienerius metus džiaugiasi romantiškais jausmais smuikininkei Klementinai Venciūtei. Kartu jiedu ir keliauja. Štai šįsyk, norėdami atsiplėšti nuo savo įtempto tvarkaraščio ir įgauti jėgų būsimiems vasaros koncertams, patraukė į Palangą praleisti keleto naktų prabangiame viešbutyje, o po to pratęsti atostogų išskrido į Monaką.
Martynas Levickis ir Klementina Venciūtė
Martynas Levickis ir Klementina Venciūtė / 15min nuotr.

Martynas Levickis ir jo mylimoji Klementina Venciūtė Palangoje šįsyk apsistojo vos kelioms naktims. Kaip akordeonistas sakė 15min, jokio didesnio plano čia neturėjo.

„Palanga – tik tarpinė stotelė, draugystei su saule ir šiltu oru pradėti, kurią pratęsime Monake. Mėgaujamės paplūdimiu, maudomės jūroje, ilsimės“, – pasakojo pajūryje kalbintas muzikantas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis

Pora buvo įsikūrusi viename iš prabangiausių viešbučių kambarių Palangoje, kur viena naktis kainuoja ne vieną ir ne du šimtus eurų. „Kai apsistoji prabangiame kambaryje, gali susikurti visai kitokį pasaulį ir atmosferą nei ta, kuri yra Basanavičiaus gatvėje“, – tikino Martynas.

Vyras atviravo, kad užaugo šeimoje, kur niekas nesimėgavo prabanga, todėl, suaktyvėjus savo paties karjerai ir ėmus daugiau keliauti, leido sau patirti šį malonumą. „Kai yra galimybė ir kai galiu sau tai leisti – prabanga man patinka“, – šyptelėjo jis.

Laiką mylimieji leido išbandydami veiklas, kurios labiausiai asocijuojasi su Palanga dar nuo vaikystės: Klementina skanavo vaflį, abu pasidarė po laikiną tatuiruotę su to gyvūno atvaizdu, kurio metais yra gimę: Martynas – arklio, o Klementina – tigro.

Muzikantas nemėgsta būti tarp daug žmonių, todėl džiaugiasi, kad tuo metu, kai lankėsi kurorte, jų buvo gerokai mažiau nei įprastai.

Ketvirtadienį ryte abu išskrido į Monaką, kur planuoja tiesiog atsipalaiduoti ir pailsėti nuo darbų. Šiemet, taip pat kaip ir pernai, jie ilsisi prie privataus baseino, nuo kurio vaizdas atsiveria tiesiai į jūrą.

„Visada turėsime pasirinkimą, ar baseinas, ar jūra, deginsimės. Monaką jau esame apžiūrėję, gal nebent rasime kokį naują restoraną“, – pasakodamas apie kelionę užsiminė muzikantas. „Atostogų metu man labiausiai patinka neturėti plano. Gyvenime esu labai planuojantis, todėl pailsėti geriausiai sekasi spontaniškai.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis

Martynui patinka Pietų Prancūzija ir ne tik Monakas, bet ir visa Rivjera. Jam artima širdžiai jų kultūra, maistas, oras ir jūra. „Laikau save užkietėjusiu europiečiu, saugiausiai jaučiuosi Europoje. Nors, be abejonės, patinka pažinti ir kitokias kultūras“, – pasakodamas šypsojosi jis.

M.Levickis ir jo mylimoji Monake bus šešias dienas, nes yra sukaustyti staiga suaktyvėjusio liepos ir rugpjūčio darbų tvarkaraščio. „Nesu tas žmogus, kuriam patiktų ilgai atostogauti, todėl manau, kad tiek laiko užteks“, – vylėsi atlikėjas.

Vis dėlto gydytojai Martynui sako kitaip – jie dėl įsitempusių nugaros raumenų jam patartų išvykti atostogų bent mėnesiui ir kasdien plaukioti šiltoje jūroje, kad atsipalaiduotų. „Tos dalys kūne daugiausiai dirba ir pavargsta. Nugaros dalyje kartas nuo karto patiriu skausmus“, – prisipažino muzikantas.

Martynas su Klementina draugauja kiek daugiau nei metus, per tą laiką jie visai nemažai keliavo. Greitu metu jo mylimoji kartu vyks į koncertinį turą Vokietijoje. „Keičiu savo polius, nes nelabai mėgau derinti laisvalaikį, asmeninį gyvenimą ir darbą. Tačiau, patirtis rodo, kad reikia“, – neslėpė M.Levickis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Martynas Levickis

Jų bendra pirmoji kelionė buvo tada, kai Martyno suburtas orkestras, kuriame groja ir Klementina, išvyko koncertuoti vieno prabangiausių Europos viešbučių pilyje, Pietų Vokietijoje. Tada jie dar nebuvo pora, tačiau praleidę laisvą nuo koncertų dieną dviese, besikalbėdami apie gyvenimą pajuto kibirkštėlę.

„Šiuo metu gan intensyviai gyvenu, pastaruoju metu daug keliavau ir koncertavau. Vienas koncertas vyko Vilniuje, kitas iš karto po to Hamburge, vienoje prestižiškiausių ir naujausių salių pasaulyje. Koncertas man asmeniškai buvo labai svarbus, jame grojau savo naujausią programą iš praėjusią savaitę išleisto albumo“, – apie naujausius darbus 15min pasakojo M.Levickis.

Martynas atviravo, kad buvo ir liūdnų dienų, kai koncertus tekdavo atkelti, kai niekas nevykdavo pagal planą, tačiau dabar jis į įvairias situacijas žiūri pozityviai. „Kai lietus nustoja lyti ir išlenda saulė, galiu mėgautis šiluma ir džiaugtis gyvenimu. Nesuprantu, kaip žmonės gali peikti karštį. Tikiu, ka kai geras oras, žmonės yra šiltesni ir vieni kitiems, aplinkui būna daugiau meilės“, – džiaugėsi jis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Martynas Levickis, Klementina Venciūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Martynas Levickis, Klementina Venciūtė

Planų artimiausiu metu muzikantas turi daug. Greitai leisis į nedidelį koncertinį turą Vokietijoje, vėliau, rugpjūčio mėnesį, koncertuos Lietuvoje.

Neseniai muzikanto gyvenime būta ir sukakties – birželio 11 dieną jis atšventė savo 31-ąjį gimtadienį. Šventė buvo rami ir, kaip pats teigia, pandemiškai teisinga, nes skirtingos žmonių grupės atėjo pasveikinti kitu laiku. Mylimoji Klementina tąkart jam padovanojo mėgstamiausių lubinų puokštę.

„Kiekviena akimirka yra svarbi, ar tai būtų gimtadienis, ar ne, todėl stengiuosi vertinti jas visas, praleistas su brangiais žmonėmis“, – sakė jis.

Todėl vyras mėgsta, kai vakarėliuose būna daug žmonių, Martynas pripažįsta, kad jau spėjo to pasiilgti. „Smagu, kai visi galime pabūti drauge be kaukių visomis prasmėmis“, – mintimis dalijosi M.Levickis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius