-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Deimantė Guobytė parduoda 2 vestuvines sukneles, trečią – nuomos: „Plyšta širdis“

Prieš mažiau nei metus link altoriaus kartu su biomedicinos teisininku, odontologijos klinikos savininku Luku Baranausku žengusi Deimantė Guobytė nusprendė atlaisvinti savo spintą – modelis atsisveikina su savo vestuvine suknele. Tiesa, ne viena, o net trimis.
Deimantė Guobytė su vyru Luku Baranausku
Deimantė Guobytė su vyru Luku Baranausku / Asmeninio albumo nuotr.

Deimantė Guobytė 15min sakė, kad atsisveikinti su suknelėmis nebuvo lengva. Labiausiai širdį skaudėjo dėl suknelės, su kuria žengė prie altoriaus. Galiausiai Deimantė susitaikė su mintimi, kad jos daugiau niekada nebeapsivilks. Tad nusprendė suknelę prikelti antram gyvenimui – ją išnuomoti arba parduoti.

„Man labai daug žmonių rašė dėl pagrindinės mano vestuvinės suknelės. Šiai minčiai man reikėjo pribręsti. Svajojau šį apdarą parodyti savo vaikams ir anūkams, tačiau supratau, kad bėgant metams ji pakeis spalvą ir nebebus tokia, kaip mano vestuvių dieną, – 15min apie apsisprendimą kalbėjo D.Guobytė. – Noriu, kad suknelėmis džiaugtųsi kitos.“

Pagrindinę vestuvinę suknelę modeliui sukūrė dizainerė Aina Zinčiukaitė: „Nuėjusi pas ją iškart supratau, kad ji yra tai, ko man reikia. Mes pačios pradėjome piešti ir kartu sukūrėme suknelę.“

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Deimantės Guobytės ir Luko Baranausko vestuvės

Deimantė pasakoja, kad šią suknelę ji dėvėjo vos vieną valandą. Ji pasiūta iš itin patvaraus japoniško šilko.

Tiesa, dėvėti lietuvės dizainerės sukurtą suknelę Deimantė iš pradžių neplanavo. Eiti prie altoriaus norėjo su ispanų mados namų „Pronovias“ apdaru. Tačiau į Lietuvą iš pietų Europos atkeliavo per maža suknelė. Mados namai ją pakeisti atsisakė. Tad teko ieškoti dizainerės Lietuvoje.

„Besimatuojant ji man buvo mažoka, bet išmatavus mano apimtis, darbuotoja pasakė, kad atsiųs naują mano dydžio. Bet kai gavau, ji man buvo per maža... O salonas, kurio pavadinimo neminėsiu, nesutiko jos pakeisti. Neva ji kaip apatiniai, kurių grąžinti negalima. Taigi vis dar ją turiu ir nežinau, ką daryti...“ – kiek anksčiau yra pasakojusi Deimantė.

Asmeninio albumo nuotr./„Pronovias“ mados namų suknelė
Asmeninio albumo nuotr./„Pronovias“ mados namų suknelė

Vakarinėje vestuvių dalyje Deimantė puošėsi patogesne „Eddy K“ salono, su kuriuo dažnai dirba, suknele.

Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su „Eddy K“ mados namų suknele
Asmeninio albumo nuotr./Deimantė Guobytė su „Eddy K“ mados namų suknele

Praėjusių metų vasarą ištekėjusi D.Guobytė sako, kad vyrui Lukui Baranauskui apie norą parduoti vestuvines sukneles dar nepasakojo. Tačiau neabejoja, kad ši mintis jam patiks – Lukas jai anksčiau yra priekaištavęs dėl to, kad suknelės užima daug vietos judviejų spintoje.

„Į šią pastabą jam atsakiau, kad kai pasistatysime namą, įsirengsiu specialų kambarį ir ten laikysiu vestuvines sukneles. Vyrui ši idėja nelabai patiko“, – linksmą nutikimą prisimena Deimantė.

Visos trys suknelės, pasak D.Guobytės, yra XS-S dydžio, tinka 168 cm ūgio moteriai. Susidomėjusios gali kreiptis asmenine žinute.

Ainos Zinčiukaitės kurtą suknelę, kartu su 38,5 dydžio aukštakulniais , modelis nori parduoti už 2700 eurus, už nuomą prašytų 1000 eurų. „Pronovias“ suknelę, kuriuos taip ir nedėvėjo, Deimantė tikisi parduoti už 1200 eurų, išnuomoti už 600 eurų. Vakarinės „Eddy K“ salono suknelės ji neparduos, bet išnuomotų už 400 eurų. Dėl kainų Deimantė žada derėtis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Modelio Deimantės Guobytės vestuvės: po kuklios šventės Klaipėdoje – veganiška puota Trakuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius