Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Neseniai susižadėję šokėjai P.Belousova ir A.Ionelis laukiasi pirmagimio

Prieš kelis mėnesius Dubajuje susižadėję Lietuvos atstovė „Mis Visata“ konkurse 2014-aisiais, šokėja Patricija Belousova ir taip pat šokėjas Alexandru Ionelis dabar laukia ir šeimos pagausėjimo – taps tėvais.
Patricija Belousova ir Alexandru Ionel
Patricija Belousova ir Alexandru Ionelis / Asmeninio albumo nuotr.

Šią džiugią žinią Patriciją pranešė socialiniuose tinkluose. Ji atskleidė, kad laukiasi jau penktą mėnesį.

„Žinote, tai tiesa: svajonės pildosi. Iki šiandienos mes patys negalime tuo patikėti. Tai taip tikra, bet vis dėlto visiškai netikėta. Šiandien yra diena, kai mes norime pasidalinti puikiomis naujienomis – šiuo nuostabiu įvykiu, sujaukusiu visus mūsų planus – su jumis.

Prieš penkis mėnesius manyje pradėjo plakti antra labai maža širdis. Alexas ir aš būsime tėvai. Tai viena gražiausių ir brangiausių dovanų, kurias Dievas gali mums duoti. Tai gryna magija. Ačiū, Dieve. Mama ir tėtis džiaugsmingai laukia mažylio“, – rašė Patricija.

15min primena, kad birželį P.Belousova pranešė, kad susižadėjo su mylimuoju A.Ioneliu. Piršlybos įvyko Dubajuje, 54-ame restorano aukšte.

„Šios atostogos buvo stebuklingos. Greito tempo Dubajaus širdyje aš pasakiau „taip“ tau, Aleksandru. Gyvenimas yra pilnas netikėtumų ir gali sukelti šypseną veide pačiu netikėčiausiu metu. Atostogos baigėsi, tačiau būtent čia mes pradedame savo, kaip šeimos, etapą“, – instagrame rašė moteris.

Šokėja prabilo ir apie svajonių vestuves. Duodama interviu portalui bunte.de ji šmaikštavo, kad dėl po pasaulį išsibarsčiusios šeimos vestuves tektų rengti net keturiose vietose – Alexandro tėvynėje Moldovoje, su jos šeima Lietuvoje, su vienais ir kitais draugais Vokietijoje ir Maldyvuose.

„Na, mano svajonių vestuvės turėtų būti madingos, stilingos, stebuklingos ir kad išliktų puikiais prisiminimais tiek mums, tiek mūsų svečiams. Jau laukiu sukurti savo vestuvinę suknelę. Tai tikrai bus šedevras“, – šypsodamasi kalbėjo Patricija.

TAIP PAT SKAITYKITE: K.Meschino ir D.Ježerys pakrikštijo dukrą: „Viena gražiausių dienų gyvenime“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius