-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 26 /17:34

Paulius Aršauskas vėl kaltinamas smurtu: mylimoji paviešino įrodymus ir konflikto detales

Kriptomilijonieriumi vadintas Paulius Aršauskas ir vėl įsivėlė į skandalą, kurį lydi žodis „smurtas“. Viešojoje erdvėje plinta nuotraukos, kuriose užfiksuota sumušta jo mylimoji Andrė Marija Jonaitytė, o dėl sumušimų ji kaltina būtent P.Aršauską. Tai jau toli gražu ne pirmas kartas, kai vyras sulaukia tokių kaltinimų – anksčiau juos yra pareiškusi buvusi žmona.
Paulius Aršauskas galimai sužalojo merginą
Paulius Aršauskas galimai sužalojo merginą / Stopkadro nuotr.

Pirmadienio rytą sunerimę 15min skaitytojai kreipėsi teigdami, kad Pauliaus Aršausko namuose įvyko konfliktas.

„Noriu pranešti apie galimai sumuštą merginą. Fizinio smurto nevengiantis Paulius Aršauskas ir vėl pratrūko“, – rašė skaitytojas.

Kaip buvo galima suprasti iš socialiniame tinkle publikuotų įrašų, P.Aršauskas savaitgalį susitiko su drauge.

Ją nufotografavęs ir nuotrauka pasidalijęs savo instagramo istorijose, prieštaringai vertinamas verslininkas nevengė įžeidžių žodžių ir sekėjų klausė: „Laisvo elgesio mergina ar ne?“

Stopkadro nuotr./P.Aršausko „Instagramo“ paskyroje pravardžiuojama mergina
Stopkadro nuotr./P.Aršausko „Instagramo“ paskyroje pravardžiuojama mergina

O netrukus pati Andrė Marija Jonaitytė savo asmeninėje instagramo paskyroje pasidalijo vaizdais, kuriuose užfiksuoti sužalojimai kaktoje, mėlynės ir įbrėžimai ant rankų. Ji teigė, kad dėl to kaltas būtent P.Aršauskas.

„Tu atsakysi už savo veiksmus“, – rašė moteris.

Šie vaizdai tuojau paplito internete.

Stopkadro nuotr./Galimai nukentėjusi mergina
Stopkadro nuotr./Galimai nukentėjusi mergina

15min susisiekė su įvaizdžio formuotoja, P.Aršausko širdies drauge Andre Marija Jonaityte, kuri sutiko papasakoti, kas įvyko ir kodėl nusprendė apie tai prabilti viešai.

„Truputį viską skauda, bet viskas gerai – aš sveika, gyva, tik kelios mėlynės yra“, – pokalbį pradėjo Andrė Marija.

Su P.Aršausku moteris susitiko iš šeštadienio į sekmadienį, kai šis ją pakvietė pasikalbėti.

„Jis buvo neblaivus. Kai būna blaivus, tai viskas gerai. O tokiomis situacijomis, kai taip nutinka, būna nebemalonu.

Aš nemėgstu kalbėti apie santykius, nes tai privatu, bet kai pradėjo viešinti mano vaizdo įrašus, nusprendžiau prabilti. Jam sakiau, kad viską išimtų, bet jis to nepadarė.

Jis turi kažkokią paranoją, kad gal aš esu su kitu žmogumi, todėl pas jį neatvažiuoju. Visiškai neadekvatus elgesys. Nežinau, kodėl jis taip elgiasi, nes vėliau viskas ir vėl gerai“, – pasakojo moteris.

Andrei Marijai sunku įvardyti, dėl ko tiksliai šįkart kilo konfliktas su P.Aršausku, tačiau vieno jo kalto nelaiko. Moteris prisimena, kad viskas prasidėjo nuo įžeidimų, kurių nevengė nei viena, nei kita pusė. „Mūsų tokie santykiai, bet kažkaip jie vis tęsiasi“, – pridūrė pašnekovė.

Tiesa, moteris teigė, esą P.Aršauskas prieš ją yra smurtavęs ne tik fiziškai. Ji pabrėžė apie tai kalbanti, nes nori paraginti netylėti ir kitas moteris.

„Yra ir psichologinis smurtas, kuris dar baisesnis. Tačiau jo tiesiog nematome. Tai moteris veikia gal dar sunkiau. Tas irgi yra svarbu, nes santykiai turi būti sveiki.

O kai yra pastovus engimas, žeminimas, įžeidinėjimai, o paskui vėl viskas gerai... Visa tokia psichologinė situacija labai trukdo susikaupti, darbams ir visam kam“, – sakė ji.

Moteris neslepia, kad ir pati nėra ramaus būdo. Kaip sako, kartais nutinka ir taip, kad konfliktą išprovokuoja pati, tačiau dažniau, anot Andrės Marijos, pirmas pradeda būtent P.Aršauskas.

Labiausiai ją skaudina viešojoje erdvėje P.Aršausko publikuojami jos privatūs vaizdo įrašai, kuriuos moteris ištrinti prašė ne vieną kartą, ir grasinimai, kurių dėl minėtų įrašų esą sulaukia.

„Labai nemalonūs tokie santykiai, kai kelia mano privačius vaizdo įrašus į savo paskyrą, kur mane išvadina durne ir t.t. Aišku, jis ne mane žemina, o pats save, nes brandus žmogus taip nesielgia. Jis nuolatos grasina, kad įkels tą ar aną. Nebežinau, ko tikėtis“, – teigė ji.

Pašnekovė prisiminė, kad po kilusio konflikto nurimus aistroms nutarė su P.Aršausku rimtai pasikalbėti, nes, kaip sako, ėmė nerimauti dėl galimo jo elgesio ateityje.

„Mes su juo kalbėjomės, nes aš dėl jo šiek tiek nerimauju. Jis vis dar yra neadekvačios būsenos. Iš tiesų nežinau, kas jam gali šauti į galvą. Žinote, dabar persipynę jausmai, kai nebenori, bet supranti, kad pačiam žmogui negali padėti“ – aiškino ji.

15 metų P.Aršauską pažįstanti Andrė Marija pabrėžia, kad kalbos apie tokias situacijas neturėtų būti tabu. Anot moters, svarbu parodyti tikrą santykių vaizdą. Kaip akcentavo A.M.Jonaitytė, ji kalba ne dėl to, kad nori pasirodyti auka, o norėdama padrąsinti kitas moteris, kad šios nebūtų žeminamos ir netylėtų apie patiriamą fizinį ir psichologinį smurtą.

„Be abejo, tai yra skaudu, nes mes ne robotai. Bet moterys turi kalbėti. Čia nėra nieko gėdingo parodyti, kas yra negerai. Dažnai rodome nupoliruotą vaizdą ir visiems viskas atrodo kitaip, tai, kol visi tylės, vaikščios su kaukėmis, tokios problemos ir bus“, – svarstė Andrė Marija.

Pasiteiravus, ar dėl minėto įvykio kreipėsi į policiją, Andrė Marija patikino, kad kol kas konfliktą mėginsianti išspręsti tarpusavyje su P.Aršausku.

„Šiuos dalykus dar pasiliksiu sau, nes nežinau, kaip kas bus. Dėl mūsų santykių irgi paslaptis, nes viskas greitai vyksta“, – užsiminė ji.

15min susisiekti su P.Aršausku kol kas nepavyko – vyras išsijungęs telefoną, o į žinutes socialiniuose tinkluose neatrašo. Visgi po kurio laiko savo instagramo paskyroje pasidalijo trumpu komentaru apie kilusią situaciją – neigė smurtavęs.

„Visi mano artimiausi žmonės puikiai žino, jog niekada nepakelsiu rankos prieš moterį. Andre Marija, papasakok apie melagingą policijos iškvietimą, jog tave išprievartavau“, – socialiniame tinkle rašė P.Aršauskas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Paulius Aršauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Paulius Aršauskas

15min primena, kad tai ne pirmas atvejis, kai P.Aršauskas įsivelia į konfliktą ir yra įtariamas smurtu. Panaši istorija nutiko ir prieš dvejus metus, kai buvo pranešta apie jo ir Eglės Malinauskaitės skyrybas. Teigta, kad skyrybų priežastimi gali būti žiaurus sutuoktinio elgesys ir smurtas.

Dar būdama P.Aršausko žmona E.Aršauskienė yra kreipusis į policiją, teigdama, kad sutuoktinis naudojo prieš ją smurtą ir sukėlė fizinį skausmą. Anot moters, Paulius tuo metu buvo neblaivus.

Esą iškart po to į poros namus atvyko policijos pareigūnai ir išvežė P.Aršauską į policijos komisariatą. Ten vyras buvo apklaustas, o policija dėl smurto artimoje aplinkoje pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius