-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Premjera kine: J.Jankevičiaus debiutas, kviestinei publikai – silkė pataluose ir duona su druska

Trečiadienio vakarą gausybė kino, pramogų pasaulio ir žinomų visuomenės atstovų skubėjo į komedijos „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ premjerą. Romantiškas filmas pasakoja apie meilės trikampį, kurio epicentre atsiduria humoristo ir laidų vedėjo Justino Jankevičiaus kuriamas personažas.
Leonas Somovas ir Žemyna Žymantaitė, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė, Donatas Montvydas su žmona Veronika
Leonas Somovas ir Žemyna Žymantaitė, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė, Donatas Montvydas su žmona Veronika / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Originaliai perteikta režisieriaus Andriaus Žiurausko idėja suintrigavo gausų būrį žinomų žmonių.

Atvykusius į filmo premjerą svečius dar prie įėjimo į kino teatrą pasitiko pagrindinio aktoriaus J.Jankevičiaus personažo Roko vairuotas senas „VW Golf“ automobilis, papuoštas filmo atributais.

Kiek toliau, kino teatro vestibiulyje svečiai buvo pasitinkami su duona ir druska, čia gyvai grojo muzikantų ansamblis, pasipuošęs tautiniais kostiumais. Šalimais buvo patiektas ir visas stalas tradicinių lietuvių virtuvės patiekalų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka

Visa tai tapo aliuzija į tikras lietuviškas vestuves, tačiau čia pat svečiai buvo įspėti, kad lietuviškų vestuvių ar lietuviškiems filmams būdingų scenarinių užmanymų ir rekvizitų – čia nebus. Toks pasitikimas ir specialus kampelis, nurodantis, ko filme žiūrovai nepamatys, susirinkusius svečius dar labiau suintrigavo.

Renginio nepraleido atlikėjai Donatas Montvydas su žmona Veronika, Aras Vėberis su mylimąja Martyna, Paula Valentaitė, radijo ir TV laidų vedėjai Jonas Nainys su žmona Simona Naine, Sakalas Uždavinys, Mindaugas Papinigis, stilistai Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino su vaikinu Jonu Misevičiumi, prodiuseris Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė, aktorės Valda Bičkutė, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Karina Stungytė, Larisa Kalpokaitė ir Jonas Braškys, Tadas Gryn, aktorius Šarūnas Banevičius, prodiuseriai Dominykas Kubilius ir Laura Paukštė, Saulius Urbonavičius-Samas, dainininkė Neringa Šiaudikytė bei daugelis kitų.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Komedijos pristatymo akimirka

Lietuvos kino teatrus naujoji romantinė komedija „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas“ pasieks jau šį penktadienį, spalio 6 d.

„Esu laimingas, kad ta diena atėjo. Pusė metų darbo, kol šis dalykas įvyko. Jaučiu, kad balsas dreba. Esu dėkingas žmonėms, kurie yra šalia, – jaudulio neslėpė režisierius A.Žiurauskas. – Šitas filmas buvo skirtas Justinui. Maniau, kad aplink jį turi būti tik patys geriausi profesionalai, kad jam reiks pagalbos. Bet tempti už ausų jo nereikėjo, jis pats puikiai susitvarkė su užduotimi.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Emilija Gutauskaitė ir Andrius Žiurauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Emilija Gutauskaitė ir Andrius Žiurauskas

Pats J.Jankevičius darbą su garsiais aktoriais ir naują patirtį kine įvardijo kaip didelę garbę. „Tai, kad aš gavau progą suvaidinti su šiais žmonėmis yra fantastika. Aš per filmą verkti nenorėjau, bet dabar aš noriu verkti“, – kalbėjo J.Jankevičius.

Pagrindinio herojaus mylimosios Atėnės vaidmenį filme sukūrusi Elžbieta Latėnaitė taip pat negailėjo komplimentų kino naujokui. „Kai žinai, kad vaidinsi su neprofesionaliu aktoriumi, minčių kylą įvairių, tačiau Justinas buvo puikus partneris, galbūt kartais per kuklus. Labai džiaugiuosi vaidinusi šiame filme“, – sakė ji.

Prodiuserių kompanijos „Singing Fish“ kino filmas pasakoja apie paskutinį romantiką žemėje, nelabai vykusį stand-up komiką Beną, kuris įsitikinęs, kad jie su Atėne – ideali pora. Deja, taip atrodo tik jam. Kai romantiškos vakarienės restorane metu Atėnė palieka Beną, jis prisiekia, kad per septynias dienas susigrąžins didžiąją savo gyvenimo meilę. Tai – smagi romantinė komedija, kurios situacijose save atpažins kiekvienas nors kartą gyvenime beprotiškai įsimylėjęs žiūrovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius