-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Loop prakalbo apie mylimąjį Edgarą Žaltauską: porą suvedė meilė muzikai

15min studijoje apsilankiusi ir savo naujausią kūrinį „Tavo delnuose“ pristačiusi Rūta Loop ten paatviravo ir apie savo mylimąjį, muzikos prodiuserį Edgarą Žaltauską, su kuriuo drauge nusifilmavo dainos vaizdo klipe. „Nors nemažai laiko leidžiame kartu, tarp mūsų nėra jokių konfliktų“, – džiaugiasi atlikėja.

Rūta Žibaitytė, kitaip dar žinoma tiesiog Rūtos Loop pseudonimu,, viešėdama 15min studijoje papasakojo apie savo širdies draugą, muzikos prodiuserį Edgarą Žaltauską. Jis ne tik kuria su garsiausiais šalies atlikėjais, bet ir yra vienas iš šių metų Vaido Baumilos hito „Kunigunda“ autorių.

Edgaras nusifilmavo ir naujausios Rūtos Loop dainos „Tavo delnuose“ vaizdo klipe. Atlikėja neslėpė, kad labai džiaugiasi, jog jis šiai minčiai nesipriešino, tad klipe tikrai nereikėjo vaidinti: „Kartu išbėgome į pievą, žaidėme, įsijautėme.“

Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Loop vaizdo klipo „Tavo delnuose“ užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Loop vaizdo klipo „Tavo delnuose“ užkulisiai

„Gal Edgarui tai nebuvo kasdieniška, nes jis nėra toks labai saldus ir jam ne visad norisi daryti tokius dalykus, bet mums puikiai pavyko ir abu likome patenkinti vaizdo klipu“, – pristatinėdama savo dainą „Tavo delnuose“ pasakojo atlikėja.

Filmuotis Rūtos draugas sutiko per daug neabejodamas, nes dainininkė aiškiai jam atskleidė savo klipo viziją, kuriai jis tiko labiausiai. Tiesa, ji pasakojo, kad iš pradžių galvojo nerodyti Edgaro veido ir palikti paslaptį, kas tas vaikinas klipe.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rūta Loop
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Rūta Loop

„Nors Edgaro vaizdo klipe yra mažiau, bet jo negalėjo nebūti, nes jis yra privalomas meilės simbolis šioje dainoje“, – šypsojosi Rūta Loop.

Meilė ir draugystė įkvėpė ir dainos tekstą. Tiesa, pora susitiko ne tik vaizdo klipo kūrime – kartu jie kuria dainas, nes Edgaras yra muzikos prodiuseris.

„Edgaras yra tas žmogus, kuris nepaprastai palaiko, o to tikrai reikia santykiuose. Kai visą laiką jaučiu, kad kartu galime augti, tobulėti, kurti kartu. Atrodo, kad nemažai laiko leidžiame kartu, bet, kadangi sutampa ir muzikinis skonis, ir visi kiti dalykai, tai tarp mūsų nėra jokių konfliktų.

Aš pati šalia jo jaučiuosi pasitempusi, nes tai yra žmogus, kuris labai daug domisi muzika, labai daug dirba, tad pati nuo jo įsikvepiu. Labai gera būti šalia smalsaus žmogaus, kuris nori tai daryti, nepaprastai nori man padėti ir dar labai palaiko“, – gražių žodžių savo antrai pusei negailėjo mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Loop vaizdo klipo „Tavo delnuose“ užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr./Rūtos Loop vaizdo klipo „Tavo delnuose“ užkulisiai

Pora susipažino jau seniai. Iš pradžių, tada, kai Rūta kūrė kartu su Kasparu Meginiu, Pauliumi Vaicekausku-Plucando ir Edgaru, su pastaruoju tebuvo draugais.

„Po pirmo albumo kūrimo, praėjus dar šiek tiek laiko, vienas į kitą pažvelgėme kitomis akimis ir supratome, kad galime bičiuliautis ne tik muzikos plotmėje, bet ir gyvenime“, – 15min studijoje prisiminė ji.

VIDEO: Nauja, romantika dvelkianti Rūtos Loop daina „Tavo delnuose“ apie pirmą meilę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius