Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Simoną Burbaitę šokiravo Selo grasinimas: „Sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus“

Ne paslaptis, kad Simona Burbaitė jau kurį laiką žavisi boksu. Muai tai treniruotes lankantis modelis ne kartą yra sakęs, kad geriausiai sporto salėje išsikrauna apsimovusi bokso pirštines. Tačiau moteris ir boksas ne visiems atrodo suderinama. Bent jau Egidijui Dragūnui. Šis socialiniame tinkle pasišaipė iš Simonos veiklos pakomentuodamas jos nuotrauką dviprasmiška žinute.
Simona Burbaitė ir Egidijus Dragūnas
Simona Burbaitė ir Egidijus Dragūnas / 15min nuotr.

„Baisu, kai bobos virsta vyrais. Boksininkė. Kai p**čiau vieną, užmigtum amžiams“, – po Simonos Burbaitės „Instagram“ paskyroje pasidalintu vaizdo įrašu parašė grupės „Sel“ lyderis.

Tokie garsaus atlikėjo žodžiai užgavo Simoną. Pasidalinusi jo įrašu, ji stebėjosi: „Kažkaip stengiuosi niekad neteisti žmonių, bet šitam bičui žmogiškumo, panašu, tikrai trūksta.“

„Jokia sėkmė ar talentas nesuteikia teisės žeminti kito žmogaus“, – 15min komentavo Simona.

Egidijaus Dragūno įrašas apie besiboksuojančią Simoną Burbaitę
Egidijaus Dragūno įrašas apie besiboksuojančią Simoną Burbaitę

Netrukus Simona plačiau mintimis pasidalijo su 15min. Pasak jos, E.Dragūno komentaras, kurio ji sulaukė šįryt, jos nesugniuždė. Juo labiau neprivertė susimąstyti, kad jos mėgstamas Tailando boksas nėra moteriškas sportas. „Kas apskritai XXI amžiuje yra nemoteriška?“ – klausė ji.

„Tikiuosi, man neprireiks panaudoti bokse išmoktų įgūdžių, apsiginant nuo šio vyro kumščio, kuriuo jis man grasino“, – 15min sakė Simona.

Tačiau šis E.Dragūno komentaras palietė tik ją pačią, tiek jos artimuosius. Tai, kaip pati sako, liečia ir visą šalį, „šalį, kurioje šiandien opiausios žaizdos – agresija, psichologinis ir fizinis smurtas šeimoje, patyčios, lyčių nelygybė, priekabiavimas – visa tai sutinkama kas antroje straipsnių antraštėje ir turbūt kas trečioje šeimoje“.

„Kaip reaguoti toms ir tiems, kurie su tokia agresija susiduria kasdien, ne tik socialinėje erdvėje, bet ir darbe, ir šeimoje, ir visuomenėje?

Užsiauginau storą odą ir tikiu tuo, kas esu ir ką darau, tačiau man skaudu ir pikta, kad tokius agresijos kupinus žinomų žmonių komentarus skaito jų sekėjai ir tai tampa visuomenės norma.

Šiandien tai komentaras man, rytoj bus kam nors kitam, bet tai privalo liautis. Žinomi žmonės, nuomonės formuotojai, turi jausti atsakomybę už savo viešai ištartus žodžius, užuot gilinę visuomenės žaizdas“, – 15min komentavo Simona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius