-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smurtu kaltinamą S.Martinavičių stojo ginti naujoji žmona: N.Martinavičienė žada kreiptis į advokatus

Kauno apylinkės teisme toliau nagrinėjant verslininko Sigito Martinavičiaus bylą, kurioje jis kaltinamas smurtu prieš buvusią žmoną, papuošalų kūrėją Nataliją Martinavičienę, jo ginti puolė dabartinė žmona. Edita Rupeikaitė-Martinavičienė įsitikinusi, kad jos sutuoktinis negalėjo pakelti rankos prieš moterį. N.Martinavičienė kalbas vadina šmeižtu ir žada kreiptis į advokatus.
Edita ir Sigitas Martinavičiai, Natalija Martinavičienė
Edita ir Sigitas Martinavičiai, Natalija Martinavičienė / Asmeninio albumo ir Gintauto Gelbūdos nuotr.

Po antradienio popietę vykusio posėdžio socialiniame tinkle savo nuomone apie esamą situaciją pasidalijo dabartinė verslininko žmona. E.Rupeikaitė-Martinavičienė. Kalbas, kad jos vyras galėjo pakelti ranką prieš buvusią žmoną, moteris vadina melu.

„Tai, kaip mano Vyro, kuris yra Vyras iš didžiosios raidės, buvusi žmona patologiškai apie jį meluoja, nėra normalu“, – rašė Edita.

Čia ji pateikia ir pavyzdį – esą Natalija lygiai taip pat apie patirtą smurtą pirmosios santuokos metu skundėsi ir Sigitui: „Yra tendencija, kad po trečių skyrybų irgi sakys, jog mušė.“

Moteris stebisi, kodėl Natalija panoro, jog antradienio posėdis vyktų už uždarų teismo durų. Edita atmeta N.Martinavičienės išsakytą priežastį, esą ji taip nori apsaugoti vaikus.

„Šita moteris išvaro žurnalistus iš teismo salės dėl to, kad apsaugotų vaikus, ar dėl to, jog bijo, kad vaizdo medžiaga atskleis, jog konfliktas buvo dėl jos neištikimybės? Nes jei norėtų apsaugoti vaikus, ar eskaluotų juos kiekviename straipsnyje, ar piltų melus ant jų tėvo?“ – piktinosi E.Rupeikaitė.

Edita tikina, kad vaikus iš ankstesnės santuokos Sigitas myli ir lanko juos kaip įmanoma dažniau. Dabartinė S.Martinavičiaus žmona įsitikinusi, kad tokią taktiką buvusi žmona Natalija pasirinko tik todėl, kad ir toliau išliktų visuomenės akiratyje.

„Šlykštu ir baisu, kaip žmogus neturi nei sąžinės, nei gėdos. Ir vardan to, kad vėl kažkas į renginį pakviestų ir kad daugiau pinigų paimtų, gali padaryti blogo kitam žmogui, vaikų tėvui ir vyrui, kuris tą vardą jai sukūrė, investavo pinigus ir stovėjo šalia“, – teigė E.Rupeikaitė-Martinavičienė.

Asmeninio albumo nuotr. /Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Sigito ir Editos Martinavičių medaus mėnesio akimirka

Ji teigia, kad ji ir vyras patyrė jo buvusiosios ir jos naujojo draugo psichologinį smurtą ir persekiojimą – N.Martinavičienė reikalauja, kad buvęs vyras išlaikytų ne tik jos vaikus, bet ir ją pačią.

„Visus metus iš jos ir jos draugo patyrėme psichologinį smurtą, persekiojimą ir pastovų išlaikymo jai reikalavimą. Lyg ponia negalėtų pati eiti ir dirbti, – rašė Edita. – Taip pat kaip dabar galėtų nustoti kurti intrigas ir gyventi savo gyvenimą, bet to negali. Ir kodėl? Todėl, kad niekas apie ją nerašo, jei nesinaudoja mano vyro vardu.“

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

Natalija Martinavičienė: „Šmeižtas turi teisinių pasekmių, kreipsimės į advokatus“

15min susisiekė ir su N.Martinavičiene ir paklausė, kaip ji vertina jos buvusio vyro S.Martinavičiaus žmonos Editos išsakytą nuomonę. Natalija žodžių į vatą nevynioja – E.Martinavičienės komentarą vadina šmeižtu ir žada kreiptis į advokatus.

„Labai juokinga buvo perskaityti, kokios gi pasakos yra sekamos dabartinės žmonos, siekiant save pateisinti. Tačiau suprantu, nes prieš keliolika metų ir aš buvau panašaus amžiaus, tokia pat naivi ir šventai tikėjau kiekvienu žodžiu. Negali smerkti, tačiau aptarinėti viešai santykius, kuriuose ji pati nedalyvavo, ar turi moralinę teisę? Juolab, kad tai yra šmeižtas, o šmeižtas turi teisiniu pasekmių, ir mes su Dariumi kreipsimės į advokatus“, – teigia N.Martinavičienė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Natalija Martinavičienė

Natalija pasakoja, kad dar jai gyvenant santuokoje su Sigitu, Edita buvo priregistruota į jų šeimos namus. Ji čia įžvelgia bandymą užvaldyti jos ir buvusio sutuoktinio bendrą turtą.

„Tegul atsako miela Edita, kodėl būnant dar mums su Sigitu santuokoje ji su savo vaikais prisiregistravo į svetimos šeimos namą, kuris tuo metu priklausė mūsų šeimai, kokie buvo kėslai, ir ar tai nereiktų skaityti kaip norą užvaldyti svetimą turtą? Kodėl prasidėjus skyrybų procesui buvo parduotos mūsų bendros su Sigitu įmonės akcijos savo broliui? Kokie gi buvo kėslai, turbūt suprantama – sumažinti turto dalį“, – įsitikinusi Natalija.

Moteris atskleidžia ir daugiau detalių – esą dar neįvykus skyryboms Edita buvo įdarbinta šeimos įmonėje, bet ten nieko nedirbo, tik atnešdavo sąskaitas už savo vaikų kanceliarines prekes, „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ knygų serijas, vėliau ir apmokėjo vestuvių vedėjo paslaugas.

„Ar gražu prikaišioti man dėl kažkokių investicijų į save, kai mes su buvusiu vyru dirbome kartu. Aš jam niekada nepriekaištavau dėl to, kiek lėšų investavome į jo rinkiminę kampaniją. Mes gyvenome ir iš mano kuriamų papuošalų, bet vat iš rinkiminių investicijų gavosi tik „Facebook“ garsusis komentatorius“, – apmaudo dėl investuotų pinigų neslepia N.Martinavičienė.

Natalija įsitikinusi, kad Edita pakeistų nuomonę apie buvusį jos vyrą, jei pamatytų teismui perduotą vaizdo įrašą. Ji mano, kad teismui tikrai pakaks įrodymų įrodyti Sigito kaltę.

„Rėkti už žmogų, kad smurto nebuvo, ir kaip suprantu to video ji nematė, kad drįsta taip drąsiai užstoti, tai noriu pasakyti – prokurorui pakako įrodymų bylai patekti į teismą. Tarp įrodymų yra paties Sigito parašytas prisipažinimas, kad smurtavo. Tad neprovokuokite manęs, nes paskelbsiu viešai tiek prisipažinimą tiek vaizdo medžiagą ir tada bus nelabai smagu jums už savo vyrą“, – sako N.Martinavičienė.

Gintauto Gelbūdos nuotr. /Natalija Martinavičienė
Gintauto Gelbūdos nuotr. /Natalija Martinavičienė

Moteris taip pat teigia, kad patyrė ne tik šantažą, bet ir bandymą išmesti iš įmonių, kurias abu su buvusiu vyru sukūrė. Žinomumo Editai ji sako nepavydėti – geriau pagalvoti pačiai, koks jos pačios įvaizdis visuomenėje.

„Mes kūrėme kartu, ir tai nebuvo šiaip sau darbas, mes išgyvenome bankrotą ir vėl abu stojomės ant kojų. Tai, jus miela Edita, sėdite ant gatavo. O žinomumas, kaip čia pasakius, prašom darykite ir nepavydėkit, nes šiuo metu jus žinomi tik kaip pagyvenęs vyras vedė savo dukros bendraamžę ir „padovanotais“ automobiliais kuris nepriklauso nei jums nei Sigitui asmeniškai,“ – sako N.Martinavičienė.

Natalija taip pat atkreipė dėmesį į Editos ir jos vaikų santykius. Pasak jos, Edita ne tik skaudina vaikus juodindama jų mamą, ji taip pat su jais nutraukė ryšius socialiniuose tinkluose. O buvęs vyras vaikams nenori mokėti elementų.

„Ar jus, Edita, užblokuodama juos „Facebook“, teisingai kuriate tarpusavio santykius, ar manote kad jie nesužino apie jūsų patyčias prieš jų motiną iš kitų šaltinių? Gal verčiau gyvenkite savo gyvenimus nesekiojant mane, o kuriant santykius su vaikais, nepamirštant, kad reikia bendrauti ir su vaikais iš pirmosios santuokos kuriuos jus apleidote taip pat“, – teigia Natalija.

Savo komentare Natalija baiminasi ir tuo, kad jos buvęs sutuoktinis teisme nepasinaudotų pažintimis: „Galbūt jūs naudositės giminystės ryšiais, juk Sigito advokato tėtis berods teisėjas? Darius gi niekada nesinaudojo giminėmis ir aš paprastai kaip eilinė pilietė siekiu tiesos tik teisinėmis priemonėmis, ką turbūt sunkų būtų pasakyti apie Sigitą.“

15min primena, kad gegužės 21 d. Kauno apylinkės teisme pratęstas baudžiamosios bylos, kurioje smurtu prieš savo žmoną kaltinamas 50-metis verslininkas Sigitas Martinavičius.

Posėdyje buvo apklaustas sužalojimus ant Natalijos rankos įvertinęs ekspertas. Kaltinamojo gynėjas iškėlė versiją, kad galbūt nukentėjusioji galėjo susižaloti pati.

Posėdžio metu taip pat buvo peržiūrimi vaizdo įrašai, tačiau nukentėjusiosios advokatas paprašė uždaro posėdžio. To, motyvuodama vaikų privačiu gyvenimu, pageidavo jo atstovaujamoji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po vestuvių Balyje – dar vienos Kretingoje: S.Martinavičius oficialiai vedė perpus jaunesnę mylimąją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius