-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas nutraukė Vashos ir Ronaldo Rutkausko santuoką: „Verčiu naują lapą“

Dainininkės Gabrielės Rutkauskienės-Vashos (24) ir krepšininko Ronaldo Rutkausko (27) gyvenimuose – svarbus posūkis. Ketvirtadienį teismas patvirtino poros prašymą skirtis. Pakeisti nuomonę pora turi mėnesį – jei prašymo neatsiims, jųdviejų santuoka bus nutraukta.
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Dėl savo ir dukros šventos ramybės, norėdama apraminti kalbas, oficialiai pranešu, kad teismas patvirtino mūsų su Ronaldu prašymą skirtis. Sprendimas įsiteisės per 30 dienų.

Kadangi žinodama situaciją esu tikra, kad per 30 dienų niekas nepasikeis – oficialiai pranešu, kad esu išsiskyrusi moteris. Ačiū visiems už Jūsų sugaištą laiką griaunant ir taikant mūsų šeimą, deja, visos pastangos buvo bevaisės, nes sprendimą priėmėme patys.

Šiandien verčiu naują gyvenimo lapą. Vakar Ronaldas baigė sezoną Graikijoje, todėl nesistebėkite, jei grįžus Ronaldui į Lietuvą jį vėl matysite moterų kompanijose, nebesiųskite man nuotraukų su įrodymais, jis oficialiai yra niekam nepriklausomas žmogus lygiai taip pat kaip ir aš“, – socialiniame tinkle rašė G.Rutkauskienė-Vasha.

15min primena, kad pirmosios kalbos apie porą ištikusią krizę pasirodė šių metų vasarį. Vis dėlto tąkart Gabrielė informaciją apie skyrybas 15min griežtai neigė.

Ženklų, kad judviejų santykiai nebe tokie, kokie buvo kadaise, būta įvairių. Akylesni gerbėjai pastebėjo – atlikėja nebemūvi vestuvinio žiedo, kiti teigė, kad ji pastaruoju metu laiką su dukra dažniau leidžia Lietuvoje, o ne pas vyrą Graikijoje.

Atlikėjos sekėjai atkreipė dėmesį, kad socialinių tinklų paskyrose nebeliko ir jos nuotraukų su vyru, nors anksčiau tokių akimirkų buvo ne viena.

Tą kartą Vasha gynėsi, kad po naujųjų metų priėmė sprendimą neviešinti savo šeimos nuotraukų. Esą visą dėmesį socialiniuose tinkluose skirs sau.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

Poros santykiai nuo pat pradžių buvo kiek kitokie – iš pradžių nėštumas, tuomet civilinė santuoka, o galiausiai sužadėtuvės.

2018-ųjų vasarą Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas iškėlė ištaigingą vestuvių puotą. Tačiau netrukus pasirodė kalbos, kad porą ištiko santykių krizė.

Gabrielė ir Ronaldas santuoką slapčia įregistravo dar 2016-ųjų rugpjūtį, po kelių mėnesių – spalį gimė dukra Adrija. Vestuvių puotą pora iškėlė tik po dvejų metų – 2018-ųjų birželį. Praėjusių metų rudenį judviejų dukrai suėjo dveji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gabrielė Rutkauskienė-Vasha atvira – nebendrauja su sutuoktiniu: „Skirtumai išryškėjo po vestuvių“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius