-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 02 /20:55

Vitalijų Cololo bičiuliai išlydi gražiausiais žodžiais: „Jis ir mirtis nėra suderinami“

Mirtis ir Vitalijus Cololo nėra suderinami. Tai kartojo žymūs bičiuliai, kuriuos, kaip ir visą Lietuvą, pirmadienį sukrėtė netikėta žinia.

Vaida Skaisgirė paskutinį kartą Vitalijų matė prieš mėnesį, jį sutiko oro uoste. Sutiko ir bendravo nežinodama, kad tai bus bene paskutinės jo atostogos. Tąkart jis su dukra skrido į Turkiją.

Ši žinia, kaip ir visiems draugams, yra neapsakomai sunki. Vaida sako, kad paskutinį kartą sutiktas Vitalijus buvo kaip niekad nuotaikingas, kalbėjo apie nuveiktus ir būsimus darbus, džiaugėsi, kad laukia atostogos.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Ispanijoje per atostogas mirė 45-erių metų humoristas Vitalijus Cololo

Paskutinis Vitalijaus Cololo interviu 15min: „Džiaugsmą patiriu tuomet, kai žmonės nusišypso“

Prieš 3 dienas su V.Cololo reanimacijoje telefonu bendravusi N.Bunkė: „Girdėjosi, kad nėra gerai“

„Aš neįsivaizduoju, ką išgyvena artimiausi žmonės. Paskutinį kartą jį ir šeimą sutikau oro uoste, kai jis skrido į Turkiją. Jis taip džiaugėsi darbais, savo kasdienybe, tuo, kas laukia. Metų galo – daug darbų jau buvo nusifilmavęs, džiaugėsi, kad galės keliauti, pabūti su šeima. Kai taip nutinka gyvenime, labai sunku suprasti, kas čia vyksta. Jis buvo toks gyvybingas. Atsimenu, visai neseniai reikėjo filmuoti vieną projektą, kasdien, bet jis niekada nesiskundė krūviais, nei niekuo“, – neslėpdama liūdesio kalbėjo Vaida.

10 Vitalijaus Cololo minčių apie save ir gyvenimą

VIDEO: 10 Vitalijaus Cololo minčių apie save ir gyvenimą: „Norėčiau, kad po manęs liktų ne atsiminimas, o liktų šypsena“

Ji sako, kad Vitalijus buvo toks žmogus, kurį tik sutikus norėdavai šypsotis, iš karto pakildavo nuotaika net nuo ištarto „labas“. Iš visos širdies perduodama užuojautą šeimai, ji sako, kad nieko kito šioje situacijoje kaip tik kaip beprotišką užuojautą pridurti neišeina.

„Holigans“ nuotr. /Vaida Skaisgirė
„Holigans“ nuotr. /Vaida Skaisgirė

Arūnas Valinskas sako, kad su Vitalijumi niekada nekalbėdavę apie problemas, o paskutinį kartą, kai bendravo, planavo žvejybą. Ir kalbėjo, kaip sugaus savo didžiausią žuvį.

„Mes su juo nekalbėdavome apie problemas. Kalbėjome apie tai, kas buvo, apie būsimus renginius, ateinantį pavasarį, kai buvome sugalvoję pagauti didžiausią žuvį.

Kalbėjome apie ateinantį pavasarį, kai buvome sugalvoję pagauti didžiausią žuvį.

Bet dabar žuvis liks, o Vitalijaus – nebėra. Man tai nesuvokiamas dalykas. Jis aštuoneriais metais už mane jaunesnis. Kai tokie žmonės išeina... Žinot, dabar pagalvoji, gal apsikeiskime vietomis.

Vitalijus pagal savo charakterį ir būdą buvo žmogus, kuris niekada negalėjo būti pastatytas šalia mirties. Vitalijus ir mirtis nėra suderinami“, – prisiminė Arūnas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnas Valinskas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnas Valinskas

Ne tik kolegos, bet ir labai artimo bičiulio neteko ir aktorius Džiugas Siaurusaitis. Pirmą kartą susipažinę maždaug 1993-iaisiais, jiedu iki šiol bendravo. Dažnai sutikdavo ir šventes kartu.

„Sunku beprotiškai dabar. Net nežinau nuo ko pradėti“, – sunkiai rinkdamas žodžius pripažino D.Siaurusaitis.

Susipažino jiedu kultinėje televizijos laidoje „Šeštadienio šou“, pirmas įspūdis, kaip sako aktorius, išliko toks pats iki šiol.

„Jis išties yra linksmas. Labai labai linksmas žmogus“, – tikina Džiugas. Jis, kaip ir visi pašnekovai, sako, kad šiandien sakyti „buvo“ tiesiog nesiverčia liežuvis. Jis vis dar gyvas. Gyvas savo talentu išliks visuomet. Neabejotinai Lietuva neteko didelio talento.

Dovydo Beržinio nuotr. /„Muzikinės kaukės“ filmavimo akimirka
Dovydo Beržinio nuotr. /„Muzikinės kaukės“ filmavimo akimirka

Paskutinį kartą artimas Vitalijaus bičiulis Gediminas Juodeika su juo kalbėjo taip pat prieš mėnesį, jam planuojant atostogas.

Neįsivaizduoju, kodėl tai nutiko. Vitalijų prisiminsiu visą laiką – man tai nėra tas žmogus, kuris žmonėms pažįstamas tik iš televizijos ekranų. Jis labai rūpestingas žmogus, jis buvo mano draugas.

„Žmonės Foto“ nuotr./Gediminas Juodeika
„Žmonės Foto“ nuotr./Gediminas Juodeika

Mes su juo bendraudavome įvairiausiomis temomis, net nekalbant apie televiziją ar kažką. Pas mus buvo savas ratas pokalbių.

Teko atsisveikinti su ryškiais žmonėmis, keli mano draugai pasitraukė iš gyvenimo... Tu gali galvoti, kodėl taip nutinka, bet supratus, kad nėra Vitalijaus, tiesiog plyšta širdis. Nenustoju galvoti, kodėl taip nutiko“, – 15min sakė Gediminas Juodeika.

Supratus, kad nėra Vitalijaus, tiesiog plyšta širdis.

Jis pabrėžia, kad ši žinia labai netikėta. Pastaruoju metu Vitalijus aktyviai sportavo, daugelis žino, kad jis kasmet maudydavosi lediniame vandenyje, labai prižiūrėjo savo mitybą.

Feisbuke dalijosi nuostabiomis akimirkomis, atrodė, kad viskas gerai, o dabar...“ – liūdnai tarė G.Juodeika.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Užkalnis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andrius Užkalnis

„Vitalijaus Cololo. Man ne viskas patiko iš jo minčių, jis ne su viskuo sutiko, ką aš sakiau ar rašiau, bet gerai sutarėme, nors niekada nebuvome artimi draugai. Jis visada atėjęs pas mane į laidas dirbo iš širdies, daug šypsojosi ir niekam blogo nebuvo padaręs gyvenime. Vitalijus buvo jautrus ir atviras, ir labai stengėsi nieko neužgauti.

Kažkada tarėmės važiuoti į Miuncheno Oktoberfestą alaus gerti, bet taip niekada ir neišsiruošėm. Aš tikiuosi, kad jam nepagailės Dievas danguje nei alaus, nei skanaus maisto, nei jo mėgstamų filmų, kuriuos jis žinojo ir išmanė. Be jo Lietuvoje bus ne taip linksma“, – socialiniame tinkle rašė Andrius Užkalnis.

Užuojauta šeimynai ir draugams pasidalijo ir atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia, negalėjusi patikėti šia skaudžia žinia.

„Kodėl? Kodėl taip anksti? Šį vakarą ruošiausi puošti eglutę, kai sūnus atėjo į kambarį ir pasakė: „Vitalijus Cololo mirė.“ Nepatikėjau. Nuoširdžiai nepatikėjau, juk dar visai neseniai smagiai plepėjom apie gyvenimą, meilę ir svajones... Puoliau ieškoti antraščių internete... Mano nors ir mažytė viltis, kad tai pokštas, sudužo į šipulius... Aš negaliu apsakyti, ką jaučiu.

„ŽMONĖS foto“ nuotr./Mia
„ŽMONĖS foto“ nuotr./Mia

Jis buvo žmogus iš didžiosios raidės! Turintis nerealų talentą, humorą, niekada neieškantis žodžio kišenėje ir pataikantis tiesiai į dešimtuką... Jis buvo tas, kurį pamačius scenoje, būdavo ramu...

Ilsėkis ramybėje, mielas bičiuli, Tu visada liksi mūsų širdyse, tebūnie lengvas Tau kelias į Ten! Nuoširdi užuojauta šeimai! P.S. Visus savo draugus, bičiulius ir artimus, stipriai apkabinu ir noriu pasakyti, kad labai jus myliu ir visų pasiilgau!“ – feisbuke užuojauta dalijosi Mia.

Asmeninio archyvo nuotr./Dominykas Kubilius
Asmeninio archyvo nuotr./Dominykas Kubilius

Liūdesį išreiškė ir prodiuseris Dominykas Kubilius, pabrėžęs, kad Lietuva neteko didelio talento.

„Šis žmogus galėjo prajuokinti bet ką: ir žemdirbį, ir snobą, ir hipsterį, ir intelektualą. Eteryje tai ne visada matėsi, nes to reikalavo visagaliai reitingai. Bet dabar tikrai danguje juokiasi angelai, jam tikrai pavyks prajuokinti ir juos! Mielas drauge, tegu dangus šypsosi Tau!“ – bičiulį išlydėjo D.Kubilius.

„Vitalijus Cololo buvo vienas iš geriausių žmonių, kokius teko gyvenime sutikti, juo labiau – pažinti. Jis bus labai pasiilgtas“, – atsisveikino Justinas Jankevičius.

„Pažinojau Vitalijų. Teko dirbti su juo. Ne kartą... Jo staigi netektis kažkaip surezonavo su kito kolegos išėjimu. Turbūt dėl to, kad abu mokėjo juoktis. Ir fantastiškai gerai juokinti kitus. Turbūt tai darys ir toliau. O mes su ilgesiu vartysim prisiminimų albumus, nes #legendosnemiršta

Šitam stop kadre jie abu – žmonės, kuriuos sutikusi visada išsišiepdavau nuo ausies iki ausies. Tokie ir išliks atminty: keliantys vien džiugesį.

Užuojauta Cololo šeimai. Ir artimiems draugams“, – su bičiuliu atsisveikino Renata Šakalytė, pasidalijusi jo ir Vytauto Šapranausko nuotrauka jų kultiniuose vaidmenyse.

„Esu šoke! Kas čia įvyko... Baisu... Graudu! Užuojauta šeimai... Vitalijau, buvai ir draugas, ir tam tikra prasme kolega, skaudu girdėti, kad tavęs nebėra... Bet ir aš, ir kolegos tave prisiminsim kaip mielą, talentingą, paprastą, nuoširdų ir Tikrą Žmogų!.. Dar negaliu patikėti, ką aš rašau“, – liūdesio neslėpė atlikėjas Radžis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius