-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomi vyrai šmaikščiai sureagavo į šokių projekto premjerą: „Kiek žvaigždžių suskaičiavote?“

Savaitgalį žiūrovus prie televizijos ekranų kvietė ne vienas šou, startą paskelbė ir LRT projektas „Šok su žvaigžde“. Kaip visuomet, po premjeros nuomonių būta įvairių. Savą pažėrė ir trys žinomi šalies vyrai, turėję pastabų ne tik komisijai, bet ir dalyviams.
Rolandas Mackevičius, Mantas Katleris, Mantas Stonkus
Rolandas Mackevičius, Mantas Katleris, Mantas Stonkus / Mato Baranausko, asmeninio albumo, Juliaus Kalinsko nuotr.

Panašu, kad pro akis niekam nepraslydo savaitgalį įvykusio projekto „Šok su žvaigžde“ premjera. Juk gražu stebėti profesionalius sportinių šokių judesius, o jeigu ir viena kita žvaigždė kadre pasisukinėja, šeštadienio vakaras taip ir lieka praleistas stebint televizijos ekranus.

Pirmosios šokių laidos nepraleido humoristai Mantas Stonkus bei Mantas Katleris, o susėdę paplepėti kartu prie bendro stalo klausimą „Tai šokius žiūrėjot?“ išgirdo ir iš televizijos laidų vedėjo Rolando Mackevičiaus.

Organizatorių nuotr./Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius
Organizatorių nuotr./Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius

Trijulė visai neseniai pradėjo įrašinėti podcastus „Vėl tie patys...“ kanale „Negyvas eteris“, kur be tabu aptaria įvairias naujienas. Humoristai šį kartą pažėrė linksmų pastabų, kurios privertė ne tik nusijuokti, bet ir rimtai susimąstyti, galbūt laidos prodiuseriams reikėtų svarstyti apie šiokius tokius pokyčius.

„Aš nežinau, kas dalyvauja, labai daug tų šokėjų. Bet, tarkim, norėčiau, kad laimėtų Siparė“, – ironiškai papokštavo M.Stonkus, kurio buvusi žmona taip pat dalyvauja projekte.

Tuo tarpu M.Katleris nesikuklindamas rėžė, kad projektą tikrai žiūrėjo, nors nėra pats didžiausias sportinių šokių gerbėjas. Esą su šokiais taip blogai, kad net per savas vestuves valso žingsnelių mokytis neketina.

„Man žiūrėti į šokantį bičą yra liūdniausias dalykas. Aš žinau, kad į šokį, choreografiją įdedama daug darbo, bet man šokėjas yra kaip magas, tik be magijos. 10 minučių daro triukus ir nieko nepadaro“, – šmaikštavo M.Katleris.

Prokadro nuotr./Mantas Katleris
Prokadro nuotr./Mantas Katleris

Humoristas laidą žiūrėjęs kartu su sužadėtine Aiste Kabašinskaite. Pasibaigus tiesioginei transliacijai, jiedu prisiminė seną, Vytauto Šapranausko vestą laidą „Šok su manimi“, ir pastebėjo – komisijoje turėtų būti ne tik profesionalūs sportinių šokių atstovai, bet ir gerą iškalbą turintys, su šia sritimi nesusiję nariai.

„Kam tie trys šokėjai komisijoje. Paimk vieną, kuris vertintų iš techninės pusės, ir paimk du žmones, kurie gali pašnekėti, paprikolinti su vedėju. Dabar sėdi visi trys profesionalai ir kalba: „Aš mačiau, kad viena petnešėlė buvo nukritusi“, kitas klausia: „O kur tu žiūri?“, trečias atsako: „Aš šokį žiūriu“, – juokėsi Mantas Katleris.

Tiesa, į akis humoristams krito ne tik komisijos narių sudėtis. Nuolat juokelius laidantys Mantas Katleris, Mantas Stonkus ir Rolandas Mackevičius šiame projekte pasigedo humoro.

„Prodiuseris turbūt paėmė Vytautą (Vytautas Rumšas jaunesnysis – aut. past.) į vedėjus, gal galvojo, kad tas pats vardas, tokie patys ir bajeriai bus“, – juokėsi M.Stonkus.

Tačiau Mantas Katleris paprieštaravo draugui pastebėdamas vedėjo profesionalumą. Visgi jis sutiko, kad humoras prikausto žiūrovą ir priverčia ilgiau neišsijungti kanalo. Jo žinomam komikui šokių projekte pritrūko.

„Reikia humoro, reikia pažvengti iš ko nors. Žmonėms neįdomu šokiai, esmė reginys“, – kalbėjo M.Katleris.

„O kiek žvaigždžių projekte suskaičiavot?“ – tuomet kitą temą palietė Rolandas Mackevičius.

Daugiausia pastabų šiuo klausimu turėjo Mantas Katleris, ant pirštų suskaičiavęs vos tris projekte matytas žvaigždes.

„Mes su Rolu važiavom, kalbėjomės, kas tas projekte dalyvaujantis kirpėjas (Mantas Tautvaišas – aut. past.) yra. Rolas man sako: „Burbaitės draugas kažkoks.“ Tai kalbėjomės, kad net Burbaitės neįpirko šitas projektas, Burbaitė per didelė žvaigždė“, – juokavo Mantas Katleris.

Visas „Vėl tie patys...“ podcastas. Įspėjame, kad vaizdo įraše naudojama necenzūrinė leksika:

VIDEO: “Vėl Tie Patys…” #02

LRT atstovė spaudai Virginija Bunevičiūtė teigia, kad šokių projekte komisijos nariai buvo pasirinkti neatsitiktinai. Pagal BBC formatą sukurtame šou komisijos nariai privalo išmanyti šokius, gebėti kalbėti apie technikas ir jų interpretacijas. Vis dėlto ateityje planuojama pakviesti dar vieną komisijos narį, kuris kartais pakeistų vieną iš esančių teisėjų.

Atsižvelgiant ir į formato taisykles, buvo pasirinkta, kurie žinomi žmonės dalyvaus projekte. Tiesa, anot LRT atstovų, buvo ir žvaigždžių, kurios atsisakė dalyvauti dėl laiko stokos ar baimės.

Pajuokavus, ar buvo svarstyta pakviesti ir tris žinomus vyrus, V.Bunevičiūtė sakė, kad jie į sąrašą nepateko, tačiau laukiami apsilankyti tiesioginėje transliacijoje kaip žiūrovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius