-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiūrovų pasiilgtas aktorius Almantas Šinkūnas prisipažino: „Grįžti į televiziją šiek tiek baugu”

Teatro ir televizijos aktorius Almantas Šinkūnas neslepia džiugesio staiga gavęs ne vieną pasiūlymą televizijoje. Nuo šiol aktorius ne tik vaidins antrajame serialo „Monikai reikia meilės“ sezone, tačiau ir įgarsins prevencinę kriminalinę LNK portalo laidą „Komanda“.
Almantas Šinkūnas
Almantas Šinkūnas / Luko Balandžio ir LNK nuotr.

„Kiekvienam aktoriui atlikti ryškų vaidmenį yra didelis džiaugsmas. Mano įkūnijamas personažas Vincentas yra senas pinigais aptekęs pirdyla ar bent jau vaidinantis, jog turi labai daug pinigų. Jis vilioja jaunutę merginą savanaudiškais tikslais – ar gali būti juokingiau? Amžina istorija – turtingas, senas jaunikis ir jaunutė nuotaka… Nuoširdžiai tikiuosi, kad nieko bendro su šiuo personažu neturiu“, – juokauja A.Šinkūnas.

LNK nuotr./Almantas Šinkūnas ir Kristina Radžiukynaitė
LNK nuotr./Almantas Šinkūnas ir Kristina Radžiukynaitė

A.Šinkūnas prisipažįsta, kad po ilgo laiko ryškaus vaidmens atlikimas jam sukelia dvejopus jausmus.

„Grįžti į televiziją šiek tiek baugu, tačiau ir malonu. Draugai ir kaimynai aptarinėja tavo personažo poelgius, dalina patarimus, kaip derėtų elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Ir, svarbiausia, ne visada jiems gali paaiškinti, kad čia ne tu ir, kad visi tavo veiksmai priklauso nuo viešpačių – scenaristo bei režisieriaus“, – išgyvenimais dalinasi naujasis serialo „Monikai reikia meilės“ aktorius A.Šinkūnas.

Seriale išvysime ir daugiau naujai prisijungusių žymių Lietuvos aktorių: Giedrių Savicką, Indrę Pivoraitę, Brigitą Arsobaitę. Anot aktorės B.Arsobaitės, šis vaidmuo seriale labai skirsis nuo jos įkūnijamo personažo seriale „Rimti reikalai“.

„Čia visai kitoks mano charakteris, kitokios gyvenimo aplinkybės. Atliekant šį vaidmenį susidūriau su iššūkiu, man stipriai teko pažaboti savo temperamentą. Turiu jį slėpti po ramybe. Tai tarsi psichologinis žaidimas. Kartais jau pati nesuprantu, koks iš tikrųjų mano pačios charakteris, kai atlieki tiek vaidmenų. Dalia – šalta, valdinga, tačiau visada rami ir su šypsena“, – pasakoja aktorė Brigita Arsobaitė.

LNK nuotr./Brigita Arsobaitė
LNK nuotr./Brigita Arsobaitė

Jaunutė, tačiau labai talentinga aktorė Indrė Pivoraitė nedaugžodžiauja ir didelę padėką skiria „Urbs TV“ komandai ir joje dirbantiems aktoriams.

LNK nuotr./Indrė Pivoraitė
LNK nuotr./Indrė Pivoraitė

„Smagu, kai aikštelėje daug profesionalių aktorių ir visi vieni iš kitų galime pasisemti žinių ar pasimokyti iš klaidų. Draugiška ir darbšti filmavimo komanda sukuria nuostabią atmosferą, kurioje labai malonu dirbti“, – šypsosi aktorė Indrė.

Serialas Monikai reikia meilės” pirmadieniais–ketvirtadieniais, 21 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius