-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 08

Ieva Zasimauskaitė pasidalijo atviru vaizdo įrašu: atskleidė jautriausius gyvenimo momentus

Prieš pristatydama dar vieną naują dainą ir specialiai jai sukurtą originalų, mistišką vaizdo klipą, dainininkė Ieva Zasimauskaitė nusprendė pasidalinti vaizdo įrašu su mintimis apie savo kūrybą ir vidinį pasaulį.
Ieva Zasimauskaitė
Ieva Zasimauskaitė / Donato Sa nuotr.

Viešai skelbiamame atvirame jos interviu, pavadintame „Mano priesaika“, gerbėjai turi galimybę išgirsti, kaip dainininkė kalba apie jautriausius savo gyvenimo momentus, klipo atsiradimo istoriją ir priesaiką, kurią ji pati sukūrė savo mylimajam ir stengiasi pakartoti kasdien.

Ieva Jūra nuotr./Ieva Zasimauskaitė
Ieva Jūra nuotr./Ieva Zasimauskaitė

Pasak Ievos Zasimauskaitės, šiuo laiku daugelis savo emocijas užspaudžia ir sunkiai pasako tai, ką iš tikrųjų galvoja. Atrodo, kad žmonės nebeturi laiko išsakyti, apibūdinti savo jausmus ir emocijas. Kaip teigia pati atlikėja, priešingai nei gali pasirodyti, ji pati turi daug baimių, kompleksų, neišpildytų lūkesčių, o jos akys kartais pasako daugiau nei ištarti žodžiai.

Todėl ji ir nusprendusi netylėti, o pasidalinti mintimis ir išgyvenimais gyvai, per pokalbį su savimi ir su savo auditorija. Sau ir savo klausytojams Ieva linki niekada nepasiduoti ir susikurti savo meilės priesaiką, kuri vestų pirmyn. Plačiau apie tai – vaido įraše.

VIDEO: Mano priesaika "Visą save" dainos pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius