-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Spears teismo posėdis: atskleidė apie traumą ir draudimą susilaukti kūdikio

Ne vienerius metus JAV popmuzikos žvaigždės Britney Spears (39) gyvenimą pančiojo su tėvu Jamie Spearsu susijusi globa. Visgi po pirmojo teismo posėdžio moteris tvirtai pasisakė prieš globą ir atskleidė, kad liko traumuota, rašo BBC.
Jamie Spears ir Britney Spears
Jamie Spears ir Britney Spears / Vida Press nuotr.

Po daugelio metų atlikėja Britney Spears atvirai prabilo apie tai, ką jai tenka patirti esant tėvo Jamie Spearso globoje. Ir šįkart viešame teismo posėdyje ji teigė, kad tėvas ją kontroliavo 100 proc., o ji nuolat norėjo, kad šis susitarimas greičiau pasibaigtų.

„Esu traumuota. Aš tiesiog noriu, kad mano gyvenimas sugrįžtų“, – nuotoliniu būdu pasisakė B.Spears.

Jos tėvui buvo suteikta teisė kontroliuoti dukros asmeninius ir verslo reikalus dar 2008 m. Iš pradžių šios globos buvo pareikalauta po to, kai žvaigždė dėl psichinės sveikatos buvo paguldyta į ligoninę.

Daugelį metų buvo spėliojama, kaip dainininkė jautėsi dėl šio susitarimo, o jos ištikimiausi gerbėjai įvairiausiais būdais bandė sužinoti tiesą apie jos tikrąją savijautą.

Vida Press nuotr./Jamie Spearsas
Vida Press nuotr./Jamie Spearsas

Galiausiai po teismo posėdžio Los Andželo Aukščiausiojo teismo teisėja Brenda Penny dėkojo B.Spears už jos drąsius žodžius, tačiau kol kas galutinio sprendimo nepriėmė. Tikėtina, kad prieš priimant sprendimą dėl globos panaikinimo, laukia ilgas teisinis procesas, praneša „Associated Press“.

„Aš noriu nutraukti šią globą. Aš nusipelniau turėti gyvenimą, dirbau visą gyvenimą. Aš nusipelniau dvejų ar trejų metų pertraukos“, – teisme ryžtingai pareiškė B.Spears.

Vida Press nuotr./Britney Spears ir Samas Asghari
Vida Press nuotr./Britney Spears ir Samas Asghari

Spears teigė norėjusi ištekėti už savo vaikino ir susilaukti kūdikio, tačiau globa to neleido. Ji apkaltino savo tėvą ir tuo, kad šis neleido jai pašalinti kontraceptinio intrauterinio įtaiso, kad galėtų pastoti.

Ji taip pat teigė buvusi priversta vartoti vaistą nuo bipolinio sutrikimo. Pasirodo, dėl jo ji jautėsi apgirtusi ir vos galinti susikalbėti.

„Ši globa man daro daugiau žalos nei naudos“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius