Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears siekiant laisvės, teismas priėmė atlikėjai nepalankų sprendimą

Teisėja atmetė Britney Spears prašymą iš tėvo Jamie Spearso atimti globėjo pareigas, leidžiančias jam kontroliuoti dukters asmeninį gyvenimą ir verslo reikalus, atskleidžiama bylos dokumentuose.
Britney Spears
Britney Spears / Vida Press nuotr.

Dainininkės advokatas Samuelis Inghamas paprašė Los Andželo Aukščiausiojo teismo panaikinti Jamie Spearsui suteiktas Britney Spears multimilijoninių turtų vadybininko pareigas, rašo Theguardian.com.

Kai dar pernai lapkritį advokatas kreipėsi į teismą, jis sakė, kad 39-erių Britney Spears bijo savo tėvo ir nori, kad šis netektų jos globėjo pareigų, kurios jam patikėtos dar 2008 m.

Dokumentuose teigiama, kad Britney Spears vieninteliu globėju nori skirti turtų vadybos įmonę „Bassemer Trust“. Tačiau Los Andželo teisme teisėja Brenda Penny atsisakė įgyvendinti dainininkės prašymą, įmonę paskyrusi papildomu Britney Spears globėju.

Kaip Britney Spears asmeninių ir verslo reikalų kontrolierius, jos tėvas Jamie Spearsas paskirtas 2008 m., atlikėjai patyrus kelis iš eilės psichologinius lūžius ir atsidūrus ligoninėje. Įprastai tokie asmenys prižiūri labai senus arba ligotus žmones.

Birželio 23 d. Britney Spears dalyvavo viename iš bylos svarstymo posėdžių, kuriame sakė, kad globėju tapęs tėvas ją kontroliavo 100 proc., o ji nuolat norėjo, kad šis susitarimas greičiau pasibaigtų.

„Esu traumuota. Aš tiesiog noriu, kad mano gyvenimas sugrįžtų“, – nuotoliniu būdu pasisakė dainininkė.

Britney Spears teigė norėjusi ištekėti už savo vaikino ir susilaukti kūdikio, tačiau globa to neleido. Ji apkaltino savo tėvą ir tuo, kad šis neleido jai pašalinti kontraceptinio intrauterinio įtaiso, kad galėtų pastoti.

Ji taip pat teigė buvusi priversta vartoti vaistą nuo bipolinio sutrikimo. Pasirodo, dėl jo ji jautėsi apgirtusi ir vos galinti susikalbėti.
„Ši globa man daro daugiau žalos nei naudos“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius