-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Elvio Presley mylimoji prisiminė su juo prarastą nekaltybę: byrėjo ašaros

Buvusi Elvio Presley mylimoji Linda Thompson aprašė etapą, kai du mėnesius ruošėsi intymiems santykiams, ir akimirką, kai apsipylė ašaromis, galiausiai praradusi nekaltybę su rokonrolo žvaigžde.
Elvis Presley, Linda Thompson
Elvis Presley, Linda Thompson / Vida Press, „Scanpix“ nuotr.

Aktorė ir dainų autorė Linda Thompson ketverius su puse metų draugavo su rokenrolo karaliumi Elviu Presliu. Tuo metu ji buvo grožio konkursų nugalėtoja, neseniai karūnuota „Mis Tenesis“ gražuolė.

Vida Press nuotr./Linda Thompson
Vida Press nuotr./Linda Thompson

Lindai, kuriai dabar 71-eri metai, buvo vos 22-eji, kai ji sutiko 15 metų vyresnį Elvį. Pastarasis ilgą laiką buvo jos meilės objektas, rašo mirror.co.uk.

Apie su muzikos legenda praleistą laiką moteris parašė savo autobiografijoje „A Little Thing Called Life“.

Linda, kuri kartą tėvams sakė, kad užaugusi norėtų ištekėti už Elvio, su juo draugavo 1972-1976 m. ir kartu būdavo beveik visą parą. Pasak L.Thompson, visos septynios savaitės dienos būdavo leidžiamos tik su garsiuoju dainininku.

Tuo metu, kai susipažino su Elviu, Linda sako buvusi dar nekalta, o save apibūdina kaip „gerą Pietų mergaitę“. Vis dėlto, nepaisant to, kad dainininkas buvo įpratęs gauti tai, ko nori, nes buvo žinomas, jis pažadėjo nedaryti jai spaudimo mylėtis, kol ji pati nebus pasirengusi.

Pasak moters, Elvis iš tiesų buvo žodžio žmogus arba, kaip pasakytų pati, „tikras Pietų džentelmenas“.

Galiausiai, po dviejų mėnesių bendro gyvenimo ir dalijimosi bendra lova, ji pagaliau jautėsi pasiruošusi svarbiam žingsniui.

„Scanpix“ nuotr./Elvis Presley
„Scanpix“ nuotr./Elvis Presley

„Mes gulėjome savo karališkoje lovoje ant pjedestalo. Virš mūsų buvo veidrodinės lubos, atspindinčios Elvį ir mane, mūsų rankas, kojas, bučinius ir gilų intymumą. Ir sakykime, jei esate neparuošę dabar, niekada gyvenime ir nebūsite pasiruošę.

Taigi atėjo laikas arba eiti iki galo, arba eiti namo. Viskas buvo taip neįtikėtinai romantiška, tobula ir nuoširdu. Aš žinojau, kad esu pasiruošusi mylėtis su šiuo žmogumi, kurį be galo dievinau visa širdimi ir siela“, – savo knygoje rašo Linda.

Moteris prisimena Elvį būnant mielą ir švelnų. Vis dėlto netrukus emocijos paėmė viršų ir ji pradėjo tyliai verkti.

„Nekaltybės praradimui skyriau tiek daug reikšmės, kad per akimirką turėjau išlieti kelias ašaras. Žiūrėdama atgal suprantu, koks pasenęs buvo mano suvokimas apie visą situaciją, bet atminkite, kad Elvis buvo senamadiškas vaikinas, kuris vertino mano nekaltumą. Elvis priglaudė mane, paguosdamas: „Prašau, neverk. Brangioji, neverk!“ – pamena ji.

Vida Press nuotr./Elvis Presley, Linda Thompson
Vida Press nuotr./Elvis Presley, Linda Thompson

Linda prisimena, kad paraudusiais jos skruostais nuriedėjo vos kelios ašaros, kai ji ir Elvis į vienas kitą žiūrėjo. Tačiau, pasak moters, tada rokenrolo karalius pakeitė savo kalbą.

„Jis sakė: „Ne, pirmyn, verk. Štai ką tau reikia padaryti dabar. Daryk viską, ką nori. Jei nori verkti, verk, mieloji.“

Tą akimirką, kaip ir daugelyje kitų, jis buvo toks mylintis, malonus, užjaučiantis partneris. Štai kodėl jam pavyko išgyventi tiek daug situacijų, manau aš dabar, kai žvelgiu atgal į mūsų kartu praleistą laiką“, – savo knygoje rašo L.Thompson.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius