-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunesnis princesės Dianos brolis pasidalijo reta nuotrauka iš vaikystės, slepiančia skaudų įvykį

Charlesas Spenceris (56 m.), tragiškai žuvusios princesės Dianos brolis, jos gerbėjų džiaugsmui pasidalijo reta sesers fotografija iš vaikystės. Prieš kelis dešimtmečius darytas mielas kadras tviteryje paviešintas be jokio prierašo, bet tai juo pasigrožėti nė kiek netrukdo.
Princesė Diana, Charlesas Spenceris
Princesė Diana, Charlesas Spenceris / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Minimoje fotografijoje Ch.Spenceris ir princesė Diana įamžinti vaikystėje. Britų karališkosios šeimos nare vėliau tapusi mergaitė – gerokai aukštesnė už savo jaunesnį brolį, kurį ji stovi apkabinusi per pečius.

Kaip rašo „People“, princesė Diana, gimusi 1961 metų rugpjūčio 30 d., užaugo su broliu Ch.Spenceriu ir dar dviem vyresnėmis seserimis – Sarah ir Jane.

Gali pasirodyti, kad gyvenimas gausioje šeimoje, brolio ir seserų apsuptyje turėjo būti laimingas, tačiau, kaip anksčiau atskleidė Ch.Spenceris, buvo visiškai kitaip. Didelę traumą vaikystėje tiek jam, tiek Dianai sukėlė tėvų skyrybos, su kuriomis jiedu turėjo tvarkytis vieni, mat vyresnės seserys tuo metu buvo išvykusios mokytis, rašo „Marie Claire“.

„Mūsų tėvas buvo tylus ir nuolat skleidė meilę, tačiau mūsų mama nebuvo sutverta motinystei. Tai ne jos kaltė, ji tiesiog to nesugebėjo“, – pasakojo Ch.Spenceris.

„Jai kraunantis daiktus ji pažadėjo Dianai (kuriai tuo metu buvo 5-eri) sugrįžti su ja pasimatyti. Diana jos laukdavo ant durų slenksčio, bet ji niekada nepasirodė. Ji girdėdavo mane verkiantį koridoriaus gale, bet bijodavo tamsos, kad pas mane užeitų“, – tęsė princesės brolis.

Ch.Spenceriui šis įvykis paliko gilią žaizdą, kurią gydė net 20 metų lankydamasis pas psichoterapeutus.

15min primena, kad princesę Dianą ištiko tragiškas likimas. Būdama 36-erių ji 1997-ųjų rugpjūtį žuvo eismo įvykyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Apie naktį, kai Freddie Mercury slapta į barą atsivedė princesę Dianą, ir kodėl jos niekas nepažino?

Neįvykęs dviejų princesių susitikimas: kodėl Madonna atsisakė dalyvauti pokylyje su princese Diana?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius