-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Joe Bideno inauguracijoje – taikos simbolis ant Lady Gagos aprangos ir Jennifer Lopez žinutė ispaniškai

46-ojo JAV prezidento Joe Bideno inauguracijoje trečiadienį pasirodė ir ryškiausios popmuzikos žvaigždės – Jennifer Lopez ir Lady Gaga. Pastarajai buvo patikėta atsakinga užduotis sugiedoti nacionalinį himną.

Lady Gagos apranga, su kuria ji pasirodė sausio 20-ąją įvykusioje naujo JAV prezidento Joe Bideno ir viceprezidentės Kamalos Harris inauguracijoje, pasiuntė ramybės ir taikos žinutę.

Mat atlikėja pasipuošė ne tik stulbinančiu pagal specialų užsakymą siūtu „Schiaparelli Haute Couture“ rūbu, bet ir auksine balandžio sege – taikos simboliu, rašo Mirror.co.uk.

„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga

Daug komplimentų sulaukė ir Lady Gagos sugiedotas nacionalinis himnas. Pasirodymą galite išvysti čia:

VIDEO: Lady Gaga sings National Anthem at Joe Biden's inauguration

Dar inauguracijos išvakarėse atlikėja instagrame rašė besivilianti, kad sausio 20-oji bus taikos diena, žyminti naujo etapo pradžią.

„Meldžiuosi, kad rytojus būtų taikos diena visiems amerikiečiams. Meilės, o ne neapykantos diena. Priėmimo, o ne baimės diena. Svajonių apie šalies ateities džiaugsmą diena. Svajonė, kuri yra be smurto, žiaurumo. Svajonė, užtikrinanti saugumą mūsų sieloms. Siunčiu meilę iš Kapitolijaus“, – antradienį rašė atlikėja.

34-erių Lady Gaga pernai aktyviai prisidėjo ir prie Joe Bideno rinkiminės kampanijos, o tai, kad per inauguraciją buvo pakviesta sugiedoti himno, pavadino didžiule garbe.

„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga
„Scanpix“ nuotr./Lady Gaga

Dainuoti prezidento inauguracijoje buvo pakviesta ir 51-erių Jennifer Lopez. Ji surengė aistringą pasirodymą – netrukus po to, kai Lady Gaga sugiedojo nacionalinį himną, atliko Woody Guthrie dainą „This Land Is Your Land“.

Tiesa, J.Lopez pasirodymo metu neapsieita be malonios staigmenos – vienu metu ji emocingai sušuko ispaniškai: „Viena Dievo valdoma tauta yra nedaloma, joje – laisvė ir teisingumas visiems“. Toks žvaigždės sprendimas sujaudino milijonus žiūrovų visame pasaulyje.

„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez
„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lopez

„Sujaudino iki ašarų“, – rašė inauguracijos žiūrovai.

Dar dieną prieš inauguraciją J.Lopez teigė, kad dainuos „visiems amerikiečiams“, taip pabrėždama vienybę.

Dainuoti priešais prezidentą J.Bideną, viceprezidentę K.Harris ir milijonus, žiūrinčius ceremoniją per televizorių ar kitų įrenginių ekranus, J.Lopez nusprendė pasipuošusi baltos spalvos „Chanel“ apranga.

VIDEO: Jennifer Lopez performs at Joe Biden's inauguration

Inauguracijos ceremonijos akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius