Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Megan Fox ir Machine Gun Kelly debiutas ant raudono kilimo – pareiškimas apie rimtus santykius ir bendrą ateitį

Pirmą kartą drauge viešame renginyje pasirodę Megan Fox (34 m.) ir Machine Gun Kelly (30 m.) pareiškė, kad juodu nusiteikę rimtai ir galvoja apie bendrą ateitį. Kad ir kaip keistai tai skamba, poros debiutas ant raudono kilimo – vienas iš kelių būdų užsienio pramogų pasaulyje pranešti apie užimtą širdį, pristatyti naują mylimąjį.
Megan Fox ir Machine Gun Kelly
Megan Fox ir Machine Gun Kelly / Vida Press nuotr.

Viena iš kelių šiuo metu daugiausiai dėmesio sulaukiančių porų – Megan Fox ir Machine Gun Kelly – drauge atvyko į Amerikos muzikos apdovanojimus, taip pareikšdami, jog jųdviejų santykiai, priešingai nei prognozavo daugelis, rimti ir įgauna vis didesnį pagreitį.

Aktorė renginyje pristatė apdovanojimą, o alternatyvios muzikos žvaigždė Machine Gun Kelly – surengė pasirodymą. Rožine spalva nušvitusioje scenoje jis atliko kūrinį iš naujausio savo albumo „Tickets to My Downfall“.

Vida Press nuotr./Machine Gun Kelly
Vida Press nuotr./Machine Gun Kelly

Pirmą kartą kaip pora renginyje dalyvavę įsimylėjėliai atrodė puikiai. Megan Fox vilkėjo žalios spalvos „Azzi & Osta“ kostiumėlį, o Machine Gun Kelly – baltus marškinius, atidengiančius jo gausiai ištatuiruotą krūtinę, tokios pat spalvos kelnes ir futuristinio stiliaus batus. Vyro kaklą dar puošė ir perlų vėrinys.

15min primena, kad kalbos apie romaną tarp Megan Fox ir Machine Gun Kelly pasklido dar gegužės mėnesį, fotografams įamžinus juos drauge leidžiančius laiką.

Netrukus po to Brianas Austinas Greenas (47 m.) užsienio spaudai patvirtino, jog po 10 metų santuokos jis ir Megan Fox, auginantys tris sūnus, nusprendė išsiskirti.

Dar daugiau žibalo į aktorės ir atlikėjo santykių ugnį įpylė pasirodęs Machine Gun Kelly dainos „Bloody Valentine“ vaizdo klipas, kuriame pagrindiniame vaidmenyje nusifilmavo būtent Megan Fox.

VIDEO: Machine Gun Kelly - Bloody Valentine [Official Video]

Skelbiama, kad spalį aktorė naują mylimąjį supažindino su savo vaikais.

„Neseniai jis pirmą kartą susitiko su jos vaikais. Megan mano, kad tai natūralus žingsnis, kadangi jų santykiai tapo rimti, – tuo metu People.com sakė šaltinis.

Jie įsipareigoję vienas kitam ir tai nėra tik nuotykis. Jiedu planuoja bendrą ateitį.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Skiriasi 10 metų drauge praleidę aktoriai Megan Fox ir Brianas Austinas: neištikimybė dėl to nekalta

Garsenybės „rekordininkės“: jos skyrėsi ir taikėsi, bet santykių išsaugoti taip ir nepavyko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius