-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry švenčia pirmąją tėvo dieną: pasidalijo jautria akimirka

Birželio 16-oji princui Harry ypatinga – šią dieną jis pirmą kartą mini Tėvo dieną. Šios gražios šventės proga princas pasidalijo savo šešių savaičių sūnaus Archie nuotrauka. Tėvo dieną pasirodė ir daugiau detalių apie netrukus įvyksiančias naujagimio krikštynas.
Princas Harry su sūnumi Archie
Princas Harry su sūnumi Archie / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle jau kurį laiką pasinėrę į tėvystės rūpesčius. Princas ne kartą žiniasklaidai yra sakęs, kad dabar savo gyvenimo negali įsivaizduoti be sūnaus.

„Tai buvo nuostabiausia patirtis, kokią tik galėjau kada nors įsivaizduoti. Kaip pasakytų kiekvienas tėvas, šis mažylis yra tiesiog mielumo įsikūnijimas ir aš esu neįtikėtinai laimingas“, – po sūnaus gimimo džiūgavo princas Harry.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland

Sasekso hercogienė Meghan Markle taip pat džiaugėsi ir gyrė savo vyrą: „Šitas jausmas – magiškas, jį sunku nupasakoti. Aš turiu du geriausius pasaulyje vyrus šalia savęs – esu labai laiminga.“

Tėvo dienos proga socialiniame tinkle princas Harry pasidalijo jautria jo ir sūnaus akimirka, taip pat perdavė visiems pasaulio tėčiams linkėjimų.

Jungtinėje Karalystėje kaip ir Jungtinėse Valstijose, Argentinoje, Kanadoje, Čilėje, Prancūzijoje, Japonijoje, Kolumbijoje, Nyderlanduose, Maltoje Tėvo diena minima trečiąjį birželio sekmadienį.

Tėvo dieną britų žiniasklaidoje pasirodė ir detalių apie Archie krikštynas – jos numatytos kitą mėnesį Vindzoro pilies Šv. Jurgio koplyčioje – toje pačioje vietoje, kur susituokė tėvai: princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle.

Krikštynų metu naujagimis vilkės tokį patį drabužėlį, kokį 1984-aisiais Vindzore krikštynų metų dėvėjo jo tėtis princas Harry.

15min primena, kad princo titulas Archie nesuteiktas: jis tiesiog per toli eilėje į sostą, kad galėtų vadintis Jo Karališkąja Didenybe. Sūnus bus vadinamas Dumbartono grafu – pagal princui Harry priklausantį žemesnio rango titulą.

Arche užima septintą vietą eilėje į Jungtinės Karalystės sostą – po savo senelio princo Charleso, dėdės princo Williamo, jo trijų vaikų ir savo paties tėčio Harry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius