Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Teismas užbaigė bylą dėl Demi Moore namų baseine paskendusio jaunuolio

Demi Moore (55) pagaliau galės lengviau atsikvėpti. Nuo 2015-ųjų besitęsianti byla pagaliau baigta – teismas galiausiai išsprendė ieškinį dėl prieš dvejus metus aktorės namų Beverli Hilse baseine nuskendusio 21-erių Edenilsono Steveno Valle'io.
Demi Moore
Aktorė Demi Moore / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Demi Moore

Nuskendęs vaikinas buvo vienas iš penkių draugų, kurie dalyvavo Demi Moore namuose surengtame nedideliame susibūrime. Tačiau incidento metu pačios aktorės namuose nebuvo, o jaunuolio mirtis nebuvo laikoma smurtine. Policija mano, kad lemtingą naktį vaikinas paslydo ir įkrito į baseiną.

Nepaisant to, nuskendusio vaikino tėvai Jorge'as ir Maria kreipėsi į teismą, kuriame dėl nelaimės kaltino ne tik namo savininkę Demi Moore, bet ir vakarėlį organizavusį asmenį.

Aktorė sulaukė kaltinimų, kad jos namų baseinas buvo per gilus, kad jame „nebuvo sudėti baseino gylį žymintys ženklai“, rašo portalas TMZ.

Vėliau paaiškėjo, kad E.S.Valle'as bičiuliams dar anksčiau buvo prasitaręs, kad jis nemoka plaukti, o sykį visiems draugams nusprendus šokti į baseiną, šis paliko vakarėlį.

Teisme E.S.Valle'io tėvai nori prisiteisti 25 tūkst. dolerių žalai atlyginti, tačiau, pasak portalo „People“, dar nėra tiksliai aišku, kiek turės sumokėti Demi. Teigiama, kad abi šalys priėmė sprendimą susitarti gražiuoju.

Šis įvykis sukrėtė Demi Moore. „Esu absoliučiai šokiruota, – sakė aktorė netrukus po incidento, dar 2015 metais paviešintame pareiškime spaudai. – Buvau išvykusi susitikti su savo dukromis atšvęsti gimtadienio, kai išgirdau šią siaubingą naujieną.“

Vienas aktorės kaimynas portalui TMZ sakė, kad trys jos ir Bruce'o Williso dukros tuo metu buvo apsistojusios pas mamą ir „kiekvieną dieną ir naktį rengdavo vakarėlius“. Tačiau, policijos duomenimis, nė vienos iš Demi Moore dukterų namuose, kai įvyko nelaimė, taip pat nebuvo.

TAIP PAT SKAITYKITE: Aktorė Demi Moore atvira – dėl streso neteko priekinių dantų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius