Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Demi Moore atvira – dėl streso neteko priekinių dantų

Viena gražiausių Holivudo moterų Demi Moore (54 m.) naujame televizijos interviu nepabijojo pasipasakoti, kad po nublizginta garsenybių išvaizda slepiasi visai kitoks gyvenimas – štai pavyzdžiui ji dėl patirto streso neteko priekinių dantų. Ir aktorė nepabijojo to parodyti.
Demi Moore
Demi Moore / Video kadrai

Demi Moore pirmadienį dalyvavo pokalbių laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, kur papasakojo, kas jai nutiko.

„Aš netekau savo priekinių dantų. Norėčiau pasakyti, kad taip nutiko dėl kokios kietos priežasties – važiuojant riedlente ar kaip nors panašiai, bet manau, svarbu tuo pasidalinti, nes po širdies ligų, tai greičiausiai vienas iš didžiausių žudikų Amerikoje – tai stresas. Stresas atėmė man dantis. Tačiau, norėdamasi pasiruošti laidai, norėjau pasirūpinti, kad mano dantys būtų vietoje“, – atskleidė Demi Moore.

Ji taip pat parodė ir nuotrauką, kurioje matyti, kad jai trūksta vieno danties. Aktorė pridūrė, kad nors nuotraukoje trūksta tik vieno, jai iš tiesų iškrito du.

Video kadras/Demi Moore ir Jimmy Fallonas
Video kadras/Demi Moore ir Jimmy Fallonas
VIDEO: Demi Moore's Helium Interview

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius