Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 10 26

„Hidras-Centauras“ sėkmingai pradėjo RKL pirmenybes

Stipriausias Elektrėnų krepšinio klubas „Hidras-Centauras" sėkmingai pradėjo RKL sezoną iškovodamas dvi pergales. Po šių pergalių elektrėniškiai savo pogrupyje dalinasi 1-4 vietas.
/ Įkrauk reporterio nuotrauka

Stipriausias Elektrėnų krepšinio klubas „Hidras-Centauras" sėkmingai pradėjo RKL sezoną iškovodamas dvi pergales. Po šių pergalių elektrėniškiai savo pogrupyje dalinasi 1-4 vietas. Komandos prezidentas Vidmantas Pupininkas džiaugėsi, kad nors komandoje įvyko daugybė pasikeitimų, tačiau kokybė nesuprastėjo, o galbūt netgi pagerėjo ir įdėtas darbas tarpsezoni nenuėjo veltui.

„Hidras-Centauras" sezoną pradėjo namuose susitikdamas su Vilniaus krepšinio mokykla. Susitikimas prasidėjo atkaklia kova, tačiau svečiai nesugebėjo susidoroti su šeimininkų pasiūlytu tempu ir po pirmojo ketvirčio atsilikinėjo rezultatu 24:13. Antrajame ketvirtyje vilniečiams pavyko skirtumą sušvelnint, tačiau tai truko neilgai. Į aikštelę sugrįžus pagrindiniams žaidėjams, ypatingai Mindaugo Sandonavičiaus pastangomis rungtynių kontrolė sugrįžo į šeimininkų rankas, po pirmosios rungtynių pusės rezultatas švieslentėje skelbė „Hidro-Centauro" pranašumą 41:29. Antroje rungtynių pusėje vilniečiai nuleido rankas, o tai leido šeimininkams iškovoti triuškinančią pergalę rezultatu 102:58.

„Hidras-Centauras": Mindaugas Sandonavičius - 19 taškų (11 atkovotų kamuolių), Mindaugas Ragauskas - 17 taškų, Algirdas Rakšnys - 16 taškų, Laimonas Alionis - 14 taškų, Marius Radvilas - 11 taškų.

Vilniaus krepšinio mokykla: Kajus Okmanas - 14 taškų, Martin Bedulskij - 10 taškų.

Šeštadienį „Hidras-Centauras" vyko žaisti su Lietuvos kurčiųjų rinktine. Susitikimas buvo atkaklus, tačiau puikiai sužaistas antrasis ketvirtis, kurį rezultatu 12:27 laimėjo svečiai iš Elektrėnų leido „Hidrui-Centaurui" atsikvėpti. Šeimininkai nenuleido rankų, o vienam iš svečių komandos žaidėjų - Dariui Čiūtai gavus 5 pražangą šeimininkai susigriebė ir sugebėjo atgaivinti intrigą. Tačiau 20 taškų skirtumas buvo pernelyg didelis LKR ir „Hidras-Centauras" laimėjo rezultatu 97:87.

Lietuvos kurčiųjų rinktinė: Robertas Puzinas - 32 taškų, Amdrej Zenevič - 14 taškų, Arvydas Bareikis - 12 taškų.

„Hidras-Centauras": Marius Radvilas - 23 taškų, Mantas Jankūnas - 17 taškų, Mindaugas Sandonavičius - 16 taškų, Darius Čiūta - 15 taškų, Laimonas Alionis - 14 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius