Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 21

Vėją dievinantiems nutrūktgalviams tinka bet koks oras (nuotraukos)

Šį savaitgalį, sausio 22-23 dienomis ant Kauno marių ledo susirungs geriausiieji Lietuvos, Latvijos, Suomijos ir Lenkijos žiemos buriavimo entuziastai.
Įkrauk.lt nuotrauka
Įkrauk.lt nuotrauka / Įkrauk.lt reporterio nuotrauka

Į Lietuvą visu savo gražumu – šalčiais ir gausiu sniegu – užsukusi žiema suteikė labai daug džiaugsmo slidžių bei snieglenčių sporto entuziastams. Burlenčių sporto entuziastai žiemą taip pat aktyviai buriuoja ledrogėmis. Juolab kad atėjusi šilumos banga ir lietus suteikia džiaugsmo... Nuo ežerų ir marių nutirpo sniegas, ledas tapo idealiai lygus.

Na taip, su burlentėmis dar plaukti ankstoka ir truputėlį šalta. Tačiau griebti specialiai tam skirtas roges, pritaikytas važiuoti ledu, ir su tomis pačiomis vasarą naudojamomis burėmis lėkti ant užšalusių vandens telkinių – dabar tam idealus laikas! Prisijungti prie šio renginio kviečiame ir tuos, kurie dar niekada rankose nelaikė burės  – žiūrovai patiria nemažiau emocijų nei dalyviai. Pilnas termosas karšto vyno ir varžybinis azartas – didžiausias antigripinas!

Šį savaitgalį, sausio 22-23 dienomis ant Kauno marių ledo susirungs geriausieji Lietuvos, Latvijos, Suomijos ir Lenkijos žiemos buriavimo (ang. Winter Windsurfing) entuziastai. Čia įvyks pirmasis 2011 metų Europos Žiemos Buriavimo Taurės etapas. Kiti etapai bus vykdomi Latvijoje, Estijoje ir Suomijoje. Kiekvieno etapo rezultatai bus susumuojami ir žiemos pabaigoje žinosime, kas yra geriausias šios žiemos buriuotojas.

Šis renginys bus įdomus ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams – juk ne kasdien turime galimybę stebėti, kaip dalyviai kovoja dėl kiekvieno centimetro slalomo trasoje, bando skirtingus taktinius manevrus Course Race distancijoje, skrieja nutrūktgalvišku greičiu Speed‘o 500 metrų ilgio ruože arba atlieka sunkiai protu suvokiamus Freestyle triukus.

Varžybų pirmasis startas prasidės šeštadienį 11.00, antrasis – 17.00 valandą; sekmadienį pirmasis startas planuojamas 11.30, antrasis – 15.00 valandą. Apdovanojimas ir prizų įteikimas – sekmadienį 16 valandą.

Iki susitikimo ant Kauno Marių ledo!

extreme-sports.lt Jei ir tau teks čia dalyvauti, įkrauk žinių ir nuotraukų iš renginio!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius