Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apžvalga: naudotas „Volkswagen Passat B7“ – ką tokio ypatingo sukūrė vokiečiai?

Vidutinio dydžio ekonominių automobilių segmentas neretai vadinamas tiesiog „Passat“ klase. Ką vokiečiai padarė taip, kad visa automobilių kategorija vadinama būtent jų sukurto modelio pavadinimu?

Padarė labai daug. Tai – praktiškas, dažno vairuotojo poreikių piramidę atitinkantis automobilis. „Volkswagen“ su šiuo modeliu sukūrė kone tobulą kompromisą tarp erdvumo, komforto, ekonomiškumo bei išvaizdos.

B7 modeliai iš tiesų yra stipriai atnaujinti B6 kartos „Passat“, tačiau drastiški išvaizdos pokyčiai, pažangesnės technologijos, patobulintas funkcijų valdymas ir dar daugiau patogumo patiko daugeliui vairuotojų.

„Volkswagen Passat B7“ buvo gaminami nuo 2010 iki 2014 metų. Prie šio automobilio vairo gali lengvai įsitaisyti ir aukšti, ir žemi vairuotojai, tačiau daug dėmesio skirta ir gale sėdinčių keleivių patogumui. Net ir už aukšto vairuotojo sėdintis vidutinio ūgio keleivis turi pakankamai vietos kojoms, o aukšta stogo linija nekelia jokių problemų keleivių šukuosenoms.

Autoplius.lt nuotr./„Volkswagen Passat B7“ salonas
Autoplius.lt nuotr./„Volkswagen Passat B7“ salonas

Erdvi šio automobilio bagažinė lengvai praris didesnių gabaritų krovinius. „Volkswagen“ inžinieriai suplanavo dviejų lygių grindis, kuriose galima sutalpinti ne tik didelius, bet ir mažesnius, posūkiuose į šalis pasislenkančius daiktus.

Kelyje „Volkswagen Passat B7“ nevargina ir yra ramus, atpalaiduojantis. Ekonomiški bei gerai nuo salono izoliuoti varikliai, puiki vidaus garso izoliacija sukuria tylią atmosferą net ir važiuojant didesniu greičiu.

Šio automobilio valdymas – tikslus, lengvai prognozuojamas, o smagiausia, kad demonstruoja ir entuziastišką charakterį. Galbūt DSG transmisiją turinčių modelių priežiūra yra sudėtingesnė, tačiau verta kiekvieno euro – ne veltui kiti gamintojai jau kuris laikas siūlo analogiškas pavarų dėžes.

Transporto skelbimų portale Autoplius.lt parduodama apie 370 tokių „Volkswagen Passat“. Jų skelbimus galite peržiūrėti paspaudę ant šios nuorodos.

Šalies vairuotojai „Passat“ mėgsta dėl jau anksčiau išvardintų praktiškumo bei patogumo savybių, tačiau prie to smarkiai prisideda ir stiprus šių modelių vertės išlaikymas.

„Volkswagen Passat B7“ privalumai:

  • Praktiškas, kokybiškai surinktas automobilis
  • Gera bazinė įranga
  • Erdvi bagažinė
  • Salone daug daiktadėžių
  • Gera garso izoliacija

Automobilio trūkumai:

  • Važiuoklė reikalauja atidžios priežiūros
  • Rūdija universalų bagažinės dangčiai
  • Ne itin patikimi dyzeliniai varikliai

Svarbu žinoti:

  • Gale patogiai įsitaisys du suaugę keleiviai (arba trys vaikai)
  • Automobilis gerai išlaiko savo vertę
  • Dažnai vagiamos „Volkswagen Passat B7“ dalys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius