Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vairuotojas Klaipėdoje pažemino ne tik pėsčiuosius, bet ir BMW vardą

„Tokiam vairuotojui reikėtų atimti teisę vairuoti iki gyvos galvos. BMW sudarė avarinę situacija, o pėsčiųjų vos neišvartė kaip kėglių“, – rašo šį vaizdo siužetą nufilmavusi 15min skaitytoja.

Veiksmo vieta – Klaipėda. Iš tiesų, nufilmuota situacija rodo, kad BMW vairuotojas miesto gatve važiavo kaip įkirptas į uodegą. Galbūt norėjo kažką pademonstruoti, bet iš tiesų tik parodė, kad sugeba sukelti chaosą ir pavojų kitiems eismo dalyviams, mėtydamasis iš vienos eismo juostos į kitą.

Ir nors uostamiesčio Statybininkų prospekte gausu „gulinčių policininkų“ (čia gausu ugdymo įstaigų), BMW vairuotoją jie veikė priešingai: po tokios kliūties jis spaudžia akceleratorių iki dugno.

Rezultatas – neguodžiantis. Jei ties pirmąja pėsčiųjų perėja („Versmės“ progimnazija) jis sugebėjo tvarkingai praleisti dviračius stumiančius pėsčiuosius, tai antroji jam vos netapo kliūtimi. Tiksliau, lėkdamas lyg akis išdegęs pirmąja juosta, BMW „slyvos“ vairuotojas neįvertino jam prieš nosį apsisukusio, pristabdžiusio ir sukusio į dešinę (Gedminų g.) taksisto „Audi“.

Todėl BMW nervingai metėsi į kairę. Bet ten (antroje juostoje) prie pėsčiųjų perėjos jau stovėjo vienatūris. Tad BMW staiga vėl šoko į dešinę, prieš pat perėją. Ir staigiai stabdė. Laimei, pėstieji įvertino pavojų ir į perėją žengė tik BMW visiškai sustojus.

Galbūt vieniems atrodys, kad BMW vairuotojas puikiai suvaldė automobilį. Arba kaltins, kad situaciją filmavęs automobilis važiavo antrąja juosta. Tačiau kiti paklaus: o kur čia sveikas protas, kai BMW pro gimnaziją akivaizdžiai lekia viršydamas leistiną greitį?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius