-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kamikadzė“ su „Audi TT“ papiktino vairuotoją: toks turi vaikščioti pėsčias

Skaitytojas iš Kelmės, nenorėjęs skelbti savo vardo, pasidalijo vaizdo įrašu, kuris ir stebina, ir piktina. Lapkričio pradžia tradiciškai pasižymi blogomis oro sąlygomis ir avarijų gausa.

Temą siūlykite el. paštu gazas@15min.lt

„Dalinuosi įrašu iš sekmadienio kelionės keliu Kelmė – Raseiniai. Situacija užfiksuota įvyko ties Liolių kaimu. Labai tikimės, kad Jums pavyks įžiūrėti automobilio valstybinius numerius ir bus galima šį besmegenį perduoti policijai, kad pasivaikščiotų pėsčias ir pagalvotų kaip vairuoja“, – rašo skaitytojas.

VIDEO: Audi TT vairuotojo pavojingas manevras prie Kelmės

Akivaizdu, kad „Audi“ vairuotojas lenkė pavojingai. Ne tik dėl to, kad akivaizdžiai kirto ištisinę liniją. Jis lenkė įkalnėje, kur ribotas matomumas, neįvertino hidrometeoroginių sąlygų – tamsos ir slidaus kelio paviršiaus. Ir, žinoma, pademonstravo nepagarbą kitiems vairuotojams: vienam užkišdamas automobilio galą, o kitam išnirdamas prieš akis.

Eismo saugumo ekspertai pastebi, kad labai dažnai, įsigiję kiek galingesnį ar sportiškesnį automobilį, vairuotojai ima galvoti, kad kelyje galima lenkti kaip lenktynėse. Tačiau toks važiavimas neturi nieko bendro su sportišku vairavimu – tam yra skirtos specialios trasos. Šiuo atveju „Audi“ vairuotojas pademonstravo, kad nemoka apskaičiuoti atstumo ir pasirinkti saugaus greičio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius