Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Universaliausias E klasės „Mercedes-Benz“ pasiekė Lietuvą

Į Lietuvą atvyko stilingą SUV išorę kartu su universalo talpos sprendimais sujungiantis „Mercedes-Benz E-Class All-Terrain“. Pernai metais tarptautinėje Paryžiaus parodoje pristatytas automobilis papildė E klasės gamą.
„Mercedes-Benz E-Class All-Terrain“
„Mercedes-Benz E-Class All-Terrain“

Automobilio išvaizda išsiskiria sustiprintais buferiais ir plastikine kėbulo dugno apsauga. „Mercedes-Benz“ jau į standartinę komplektaciją įtraukė šiam automobiliui pritaikytą visų varomų ratų „4Matic“ pavarą bei pneumatinę „Air Body Control“ pakabą, kuri leidžia reguliuoti automobilio prošvaisą 35 mm – nuo 121 iki 156 milimetrų.

Standartinėje komplektacijoje vairuotojus pasitiks ir „Dynamic Select“ sistema su penkiomis programomis, kuriomis reguliuojami variklio, transmisijos, pakabos ir vairo mechanizmo nustatymai. Į „Mercedes-Benz E-Class All-Terrain“ iš GLE serijos visureigio buvo perkelta viena iš programų, padedanti automobiliui lengviau įveikti bekelę – „All-Terrain“ transmisijos režimas. Įjungus šį režimą automobilio skydelyje rodomas vairo sukimo kampas, automobilio pakabos lygis, kalno statumas, pasvirimo kampas, kompasas ir kita informacija.

„Mercedes-Benz E-Class All-Terrain“ komplektuojamas su 143 kW (194 AG) galią išvystančiu keturių cilindrų dyzeliniu varikliu bei devynių laipsnių automatine „9G-Tronic“ greičių dėže. Visa tai šiam universalui leis iki 100 km/val. įsibėgėti per 8 sek. bei pasiekti 232 km/val. maksimalų greitį.

Priklausomai nuo komplektacijos, „Mercedes-Benz E-Class All-Terrain“ Lietuvoje kainuos nuo 46 750 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius