-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Capital“ optimizuoja veiklą – keturi biurai Vilniuje sujungti į du

Nekilnojamojo turto paslaugų kompanija „Capital“ atlieka savo biurų auditus ir, vadovaudamasi jų išvadomis, peržiūri struktūrą. Radus esminių franšizės sutarties pažeidimų nutrauktas bendradarbiavimas su „Capital Brokers“. Tam, kad būtų optimizuoti veiklos procesai, keturi biurai Vilniuje sujungti į du. Svarbiausias šių struktūrinių pokyčių variklis – nauji kokybės standartai, kurių siekia sparčiai auganti, šiemet 35 proc. didesnį nei pernai apyvartos augimą prognozuojanti kompanija, praneša bendrovė.
Džiuginta Daujotaitė
Džiuginta Daujotaitė / Bendrovės nuotr.

„Laikas, kai mums reikėjo kiekio – praeityje. Dabar orientuojamės į aukštesnę paslaugų kokybę, todėl ir pernai, ir šiemet intensyviai atliekame vidinius auditus. Vadovaudamiesi jų išvadomis nutraukėme bendradarbiavimą su UAB „Eurobrokeriai“, rinkoje dar žinomais kaip prekės ženklas „Capital Brokers“. Svarbu paminėti, kad nė vienas šio biuro brokeris neprarado darbo – visi prisijungė prie kitų „Capital“ biurų komandų“, – išplatintame pranešime cituojama „Capital“ kokybės ir personalo vadovė Eleonora Matulevičienė

Kitas restruktūrizacijos žingsnis – 4 biurų Vilniuje sujungimas į 2.

„Šiame procese prie „Capital 300“ prisijungia biuras „Capital Town“, o prie „Capital Vilnius“ – „Capital One“, – pasakoja franšizės vystymo vadovė Džiuginta Daujotaitė.

Tinkle planuojama ir daugiau konsolidacijos atvejų.

Imtis pokyčių, orientuotų į geresnę kokybę, „Capital“ paskatino aktyvus pastarųjų metų augimas. NT rinkai išgyvenant pakilimą, pernai bendrovės sudarytų sandorių skaičius buvo rekordinis ir siekė 10 tūkst. sandorių per metus, o turto iš viso parduota už 256 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius