Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvoje padalinį turinčios IT bendrovės „Macaw“ investuotoju tapo „Avedon Capital Partners“

Lietuvoje padalinį turinti internetinės rinkodaros ir informacinių technologijų bendrovė „Macaw“ sulaukė naujo investuotojo – juo tapo privataus kapitalo bendrovė „Avedon Capital Partners“. Naujasis investuotojas padės įgyvendinti plėtros planus iki 2025-ųjų metų tapti lyderiaujančia bendrove Europoje, kuri savo klientams padės dirbti ir įgyvendinti projektus naudojant „Microsoft“ ir „Sitecore“ technologijas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Programuotojai
IT įmonė / 123RF.com nuotr.

„Avedon“ investuoja į mažas ir vidutinio dydžio įmones. Pagrindinės bendrovės būstinės yra Nyderlandų sostinėje Amsterdame ir Vokietijos mieste Diuseldorfe. Naujasis „Macaw“ investuotojas daugiausia dirba technologijų, paslaugų verslui, išmaniosios pramonės (smart industry) ir sveikatos srityse. Iš viso jis valdo daugiau kaip vieno milijardo eurų vertės turtą.

Šiuo metu „Macaw“ dirba su tokiomis įmonėmis kaip „Heineken“, „Eneco“ ir „Henkel“, tačiau įmonė kelia sau tikslą plėstis DACH regione (Vokietijoje, Austrijoje, ir Šveicarijoje). Padedama bendrovės „Avedon“, „Macaw“ daug greičiau ir aktyviau dirbs šioje rinkoje ir sieks įsigyti joje bendroves, kurios savo klientams taip pat siūlo su „Microsoft“ ir „Sitecore“ technologijomis susijusias paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius