Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lukoil“ uždaro atstovybę Hjustone

Didžiausia privati Rusijos naftos pramonės grupė „Lukoil“ uždaro atstovybę JAV naftos sostine vadinamame Hjustone. „Dalis uždaromos atstovybės Hjustone darbuotojų bus perkelti į atstovybę Meksikoje, kiti – į „Lukoil Engineering“, – sakė „Lukoil“ prezidentas Vagitas Alekperovas.
„Lukoil“ degalinė Maskvoje
„Lukoil“ degalinė Maskvoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jis priminė, kad atstovybės Hjustone pagrindinis tikslas turėjo būti skalūnų dujų gavybos Jungtinėse Valstijose projektai, kurie „Lukoil“ dėmesį pritraukė 2011 metais. Tačiau „Lukoil“ šios idėjos atsisakė dėl tokių projektų brangumo.

Pasak V.Alekperovo, iki gegužės „Lukoil“ atstovybės Hjustone darbuotojų sumažės iki septynių, jie tęs darbą iki šių metų pabaigos, kad „atstovybės uždarymas vyktų sklandžiai ir etapais, atsižvelgiant į verslo ir darbuotojų kompetencijos poreikius“.

„Lukoil“ planavo Hjustone įkurti didelį angliavandenilių telkinių atviroje jūroje geologinių tyrimų ir įsisavinimo centrą.

Iki šiol „Lukoil International Upstream West Inc.“ valdė tokius projektus Vakarų Afrikoje (Kamerūne, Ganoje ir Nigerijoje), Europoje (Rumunijoje ir Norvegijoje), taip pat Meksikoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius