Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vieni išeina, kiti ateina: Lietuvoje atsidarys pigių prekių tinklas „Pepco“

Apranga ir namų apyvokos prekėmis prekiaujantis mažmeninės prekybos tinklas „Pepco“ Lietuvoje dairosi nekilnojamojo turto ir ieško vadovų, rašo naujienų portalas vz.lt.
„Pepco“
„Pepco“ / „Pepco“ paskyros feisbuke nuotr.

Registrų centro duomenimis, įmonė „Pepco Lithuania“ įregistruota šių metų kovo mėnesio pabaigoje. Generaliniu direktoriumi įvardijamas Lukaszas Owczarekas, registracijos adresas – Jogailos gatvė 4, Vilnius.

Pigių prekių šeimai tinklas atsidarė 2004 metais Lenkijoje. Dabar „Pepco“ valdo apie tūkstantį parduotuvių. Pirmosios parduotuvės užsienyje atidarytos 2013 metais.

Vz.lt šaltinių duomenimis, „Pepco“ žengti į Lietuvos rinką padeda advokatų kontora „Sorainen“, šiuo metu vadovų paieškos ir atrankos kompanijos vykdo atrankas į svarbiausias pozicijas „Pepco Lithuania“. Portalas taip pat rašo, kad įmonė Lietuvoje ieško patalpų.

Įmonė priklauso Šveicarijos Liucernos mieste registruotai įmonei „Pepkor Europe GmbH“.

Tuo metu kitas prekybos tinklas – suomių „Prisma“ – trečiadienį pranešė uždarantis savo parduotuves Latvijoje ir Lietuvoje. Ekspertų vertinimu, prekybos tinklui koją pakišo arši konkurencija, taip pat prasta demografinė situacija Lietuvoje. Suomiai Lietuvoje valdė 4 parduotuves, nors, dar žengdami į rinką, planavo atidaryti 15 jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius