Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vinted“ plečiasi Nyderlanduose: sujungė jėgas su naudotų mados prekių prekybos platforma „United Wardrobe“

Internetinė naudotų mados prekių prekybos platforma „Vinted“ stiprina savo pozicijas Nyderlanduose – prisijungė dėvėtų drabužių prekybos ir mainų platformą „United Wardrobe“. „Vinted“ iki šiol jau veikė Nyderlanduose, o susijungusios įmonės vienys per 34 mln. bendruomenės narių visoje Europoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Naujasis „Vinted“ biuras
Naujasis „Vinted“ biuras / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Visi dabartiniai „United Wardrobe“ bendruomenės nariai Nyderlanduose, Belgijoje, Prancūzijoje ir Vokietijoje prie „Vinted“ platformos prisijungti galės nuo spalio 27 dienos.

„Esame pasaulinio elektroninės prekybos bumo įkarštyje, o mados perpardavimui tai itin naudinga. Susijungimas su „Vinted“ leis mums išnaudoti šią galimybę ir kartu paspartinti judėjimą link tvaresnės mados industrijos visame pasaulyje“, – sako Sjuulas Berdenas, „United Wardrobe“ generalinis direktorius.

Praėjusių metų lapkričio mėnesį „Vinted“ užbaigė E serijos investicijų pritraukimo etapą ir savo vertę padidino iki daugiau nei 1 milijardo eurų. „Vinted“ įkurta Vilniuje 2008 m. ir veikia 12 pasaulio rinkų.

„United Wardrobe“ 2014-siais įkūrė trys studentai iš Vageningeno universiteto, o nuo to laiko Nyderlanduose veiklą pradėjusi įmonė išsiplėtė į Belgiją, Prancūziją ir Vokietiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius