Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 09 /13:43

Dalies prekybos centrų darbas per Velykas: pasiruoškite iš anksto, nes pavasario šventę darbuotojai pasitiks prie stalų

Dalies prekybos tinklų Lietuvoje darbuotojai pirmąją Velykų dieną, balandžio 9 d., ilsėsis, o antrąją Velykų dieną jau dirbs kaip įprasta arba ims dirbti kiek vėliau. Tiesa, sprendimą, kaip dirbti per pavasario šventę, kol kas priėmę ne visi.
Prekybos centrai
Prekybos centrai / 15min nuotr.

Prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojai pirmąją Velykų dieną ilsėsis – šventinį sekmadienį parduotuvės nedirbs visoje Lietuvoje, o antrąją Velykų dieną, pirmadienį, „Maxima“ parduotuvės veiks kaip įprasta.

„Velykos yra svarbiausia pavasario šventė, kurią minime su artimaisiais, todėl dar prieš keletą metų priėmėme sprendimą, kad visi „Maxima“ tinklo darbuotojai Velykų sekmadienį galėtų ilsėtis, skirti laiko sau bei šeimai“, – sako „Maximos“ Prekybos departamento direktorė Liusana Krivonė.

„Lidl Lietuva“ atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė 15min taip pat teigė, kad per didžiąsias metų šventes „Lidl“ parduotuvės nedirba, tad ir šiemet pirmąją Velykų dieną visos „Lidl“ parduotuvės nedirbs.

„Toks sprendimas priimamas jau šeštus metus iš eilės, kad visi darbuotojai šventes galėtų praleisti su savo šeimos nariais ir artimaisiais. Antrąją Velykų dieną visos „Lidl“ parduotuvės darbą pradės nuo 8 val. ir dirbs įprastu darbo laiku“, – sakė L.Skersytė.

„Norfa“ atstovas spaudai Darius Ryliškis pranešė, kad prekybos tinklo parduotuvės per Velykas taip pat dirbs kitaip.

„Balandžio 8 d. (šeštadienį) – dirbs trumpiau, iki 20 val. Balandžio 9 d. (sekmadienį) – nedirbs. Balandžio 10 d. (pirmadienį) – pradės dirbti vėliau, nuo 9 val.“, – patvirtino jis.

Sprendimo nepriėmė

IKI Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė 15min teigė, kad galutinis sprendimas dėl darbo per Velykas dar nepriimtas, tačiau žadėjo artimiausiu metu apie tai informuoti.

Tą patį sakė ir „Rimi“ išorinės komunikacijos konsultantė Agnė Bareikienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius