-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenkijos premjeras: pirmaujame pagal Baltarusijos IT specialistų pritraukimą

Beveik pusė į užsienį išvykstančių Baltarusijos informacijos technologijų (IT) specialistų renkasi Lenkiją, pareiškė šios šalies vyriausybės vadovas Mateuszas Morawieckis.
Programuotojai
Programuotojai / 123RF.com nuotr.

Premjerą cituoja Lenkijos radijas.

„Tai, kad beveik kas antras savo šalį paliekantis Baltarusijos IT specialistas pasirenka mūsų šalį, liudija mūsų programų, tokių kaip „Poland Business Harbour“, veiksmingumą. Tuo taip pat remiama demokratija Baltarusijoje ir stiprinamas Lenkijos skaitmeninis sektorius“, – pabrėžė M.Morawieckis.

Lenkijos valstybinė programa „Poland Business Harbour“ – paramos priemonių paketas, palengvinantis Baltarusijos IT specialistų, startuolių ir kitokių įmonių persikėlimą į Lenkiją.

Norint gauti vizą pagal šią programą, pakanka įrodyti bent vienerių metų patirtį IT srityje arba pateikti kvietimą dirbti tokios veiklos Lenkijos įmonėje. Tokia viza suteikia galimybę jos gavėjui atvykti į Lenkiją drauge su artimiausiais šeimos nariais bei atleidžia nuo pareigos gauti leidimą dirbti Lenkijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius