Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Renginyje „Investor Camp“ – verslo atstovai iš JAV ir Taivano

Ketvirtadienį Vilniujr vyksta verslo angelams ir rizikos kapitalo investuotojams skirtas renginys „Investor Camp“, kuriame dalyvaus 300 dalyvių iš JAV, Taivano, Izraelio bei kitų šalių, pranešė Inovacijų agentūra.
Roberta Rudokienė
Roberta Rudokienė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Startup Lithuania“ vadovė Roberta Rudokienė pranešime teigė, kad antrą kartą vykstantis renginys šiemet pritraukė dukart daugiau dalyvių.

„Jau pernai matėme didelį investuotojų susidomėjimą renginiu, tad šiemet stengėmės, kad „tilptų“ daugiau norinčiųjų“, – komentavo ji.

Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė sako, kad Lietuvos startuolių ekosistema yra viena greičiausiai augančių Vidurio ir Rytų Europoje, kurios vertė per pastaruosius 5 metus išaugo beveik 17 kartų.

„Specialus renginys investuotojams sulaukė didelio dėmesio ir subūrė investuotojus net iš 14 šalių. Jų tarpe yra ir atstovų iš tokių fondų, kurie investavo į Lietuvos vienaragius „Vinted“ bei „Nord Security“, – pranešime teigė ministrė.

Renginyje pranešimus skaitys didžiausios pasaulyje 3D modelių įmonės „Practica Capital“ partneris Arvydas Bložė, JK „Highland Europe“ rizikos kapitalo investuotojas Harry Williamsas, dalyviams bus pristatoma vieno iš „Vinted“ įkūrėjų Manto Mikucko ir „Tech Zity“ įkūrėjo Dariaus Žakaičio naujoji „Tech Zity Vilnius“ technologijų miestelio vizija.

„Investor Camp“ organizuoja Inovacijų agentūros padalinys „Startup Lithuania“, Lietuvos rizikos ir privataus kapitalo asociacija (LT VCA) bei Lietuvos verslo angelų asociacija (LitBAN).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius