-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžys ruošiasi paslaugų centro „Harmonijos miestas“ statybai

Panevėžys rengiasi statyti kompleksinių paslaugų centrą „Harmonijos miestas“, skirtą negalią turintiems vaikams bei jų šeimos nariams.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Miesto savivaldybė pranešė, kad projektui skirtas 1,9 mln. eurų ES struktūrinių fondų finansavimas. Dar 336 tūkst. eurų yra valstybės biudžeto lėšos.

„Šio centro statybai parinktas visus reikalavimus atitinkantis žemės sklypas, kuriame atsiras ne tik miesto bendruomenei be galo reikalingas paslaugų centras, bet ir sutvarkyta aplink esanti žalioji miesto zona“, – pranešime sako Panevėžio miesto meras Rytis Račkauskas.

Centro statybai skirtas žemės sklypas Aguonų ir A.Baranausko gatvių sankirtoje. Savivaldybė informavo BNS, kad šiuo metu perkami rangos darbai projektavimui.

Centre bus teikiamos bendrosios ir specialiosios socialinės paslaugos, ankstyvos reabilitacijos paslaugos vaikams su negalia, įvairių terapijų, logopedo, psichologo, reabilitologo, specialiojo pedagogo, judesio korekcijos ir kitos specializuotos paslaugos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius