-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pakvipo nauju kainų karu: „Tele2“ staigiai sureagavo į naujus „Telia“ planus

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ nusprendė priimti konkurentų „Telia“ mestą iššūkį ir klientams taip pat pasiūlys ryšio paslaugų planus, kuriais naudojantis keliautojams po Europos Sąjungos valstybes nereikės mokėti priemokų, patvirtintų Ryšių reguliavimo tarnybos (RRT), rašoma įmonės pranešime spaudai.
Petras Masiulis
Petras Masiulis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Planų kainodaros pokyčiai jau įsigaliojo.

„Priimame konkurentų iššūkį – kainų karus esame įpratę laimėti, laimėsime ir šįsyk. Mūsų vartotojai gali būti ramūs: visada siūlysime jiems išskirtines sąlygas rinkoje“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius.

Papildomų priemokų bendrovė netaikys prieš savaitę atnaujintiems neribotų pokalbių ir SMS mokėjimo planams su 4GB, 8GB, 16GB ir neribotu kiekiu duomenų. Šiems mokėjimo planams bendrovė taikys Europos Komisijos nustatytas Sąžiningo naudojimo taisykles. Planų kaina liks tokia, kaip ir buvusi.

Neribotų pokalbių planams su 100 MB ir 2GB duomenų bei visiems ankstesniems planams bendrovė toliau taikys papildomas priemokas, tačiau iki rudens jiems netaikys Sąžiningo naudojimo taisyklių apribojimų.

Įmonės vadovas užtikrino, kad tai – ne paskutinė bendrovės dovana klientams. Artimiausiu metu „Tele2“ pradžiugins rinką naujais, dar palankesniais pasiūlymais.

„Garantuojame klientams gerą kainą ir nesiruošiame jų nuvilti. Džiaugiamės, kad vartotojai laimės, o Lietuva toliau didžiuosis žemiausių ryšio kainų Europoje karūna“, – pabrėžė P.Masiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius