Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung“ ruošiasi išleisti atverčiamą išmanų telefoną su mygtukais

Pietų Korėjos išmanių telefonų gamintojas „Samsung“, pristatęs gražaus dizaino „Samsung Galaxy S6“ serijos įrenginius, ketina išleisti atverčiamą telefoną su dviem ekranais, labai panašų į tuos, kuriuos naudojome prieš daugiau nei dešimtmetį.
Nutekintos SM-W2016 nuotraukos
Nutekintos SM-W2016 nuotraukos / SamMobile nuotr.

Išmanusis telefonas, kurio nuotraukas nutekino tinklalapis „SamMobile“, pavadintas SM-W2016, turi 3,9 colio Super AMOLED ekranus išorinėje ir vidinėje atverčiamo telefono pusėse.

Kiekvieno ekrano raiška yra 1280x786 p, telefonas turi 16 MP galinę ir 5MP priekinę kameras, o didžiausias išskirtinumas – telefono mygtukai.

Tačiau įrenginio techninės charakteristikos nepalyginamai spartesnės nei praėjusio dešimtmečio atverčiamų telefonų – telefonas turės „Samsung“ gamintą 64-bitų „Exynos 7420“ procesorių, 3GB RAM ir 64 GB vidinės atminties. Telefonas veiks su „Android Lollipop 5.1“ operacine sistema.

„Samsung“ informacijos apie įrenginį viešai nepatvirtino, tad kol kas neaišku, kada ir kokios rinkoms telefonas bus skirtas ir ar pasieks Europos šalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius