Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apiplėšimas vidury dienos? 2100 svarų už buto nuomą Londone: miegoti ir valgyti prie pat tualeto

Miniatiūrinis butas Londone, kuriame tualetas įrengtas prie pat lovos, nuomojamas už beprotišką kainą. „Twitter“ vartotojai ėmė reikšti savo nuostabą, rašo dailystar.co.uk.
Nuomojamas butas
Nuomojamas butas / „Twitter“ nuotr.
Temos: 3 Londonas Nuoma Butas

Mažytį Londono butą, kuriame tualetas įrengtas prie pat lovos, siūloma išsinuomoti už stulbinančią 2100 svarų sterlingų per mėnesį kainą.

Mažytis būstas sukėlė sumaištį „Twitter“ tinkle po to, kai britų skaitmeninės rinkodaros specialistas Charlesas Floate'as savo 41 400 sekėjų paskelbė jo nuotrauką kartu su žodžiais: „Šis kambarys šiuo metu reklamuojamas už 2 100 svarų sterlingų (2 560 JAV dolerių) per mėnesį Londono centre“.

Nuotraukoje tualetas ir lova taip pat yra maždaug už vieno metro nuo dušo, o dvi nedidelės spintelės, pritvirtintos prie sienų, yra vienintelė daiktų laikymo vieta.

Kištukiniai lizdai buvo įmontuoti lovos galvūgalyje. O siekiant išnaudoti minimalią erdvę, tualetas ir kriauklė taip pat yra „du viename“, kai praustuvas ir čiaupai yra ant klozeto.

Ši tviterio žinutė buvo paskelbta gruodžio 16 d. ir netrukus sulaukė nustebusių socialinės žiniasklaidos platformos vartotojų komentarų.

„Gyvenimas svajonėje!“ – su sarkazmu rašė vienas iš jų, o kitas pridūrė: „Ahh, kokia prabanga – miegojimas šalia tualeto.“

Trečiasis juokavo: „Tai, kad tualetas yra prie lovos, yra labai svarbus dalykas: „Posakis „neteršk ten, kur valgai“, įgauna naują prasmę, haha.“

Vienas vartotojas, akivaizdžiai bandydamas atspėti, kaip šį butą galėtų reklamuoti nekilnojamojo turto agentas, šmaikštavo: „Tai yra labai įdomu: „Puikiai tinka užimtam stažuotojui, kuris naudojasi visomis miesto teikiamomis galimybėmis ir kuriam tiesiog reikia gerai įrengtos vietos poilsiui.“

Kiti buvo linkę manyti, kad butas galėtų būti ir blogesnis.

„Tai prabanga. Prieš kelerius metus buvau Londone, o mano viešbutis buvo –1 aukšte, todėl turėjau netikrą langą iš fototapetų“, – pasakojo vienas žmogus.

„Klozeto viršuje esanti kriauklė iš tikrųjų yra geniali“, – antrino kitas.

„Viskas pasiekiama ranka. Žmonės mokės už patogumą“, – šmaikštavo kitas asmuo, pritardamas tviterio vartotojui, kuris tiesiog parašė: „Funkcionalu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius