Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Misija įmanoma: dizainerė įrengė 30 kv. m ploto butą dviejų žmonių poilsiui

Sostinės Rinktinės gatvėje interjero dizainerė Lina Klios įrengė 30 kv. m ploto butą. Nedideliame 1,5 kambario būste sutelpa viskas, ko reikia dviejų asmenų poilsiui, gyvenimui ar viešnagei. O viską vienija eukaliptas. 
Butas Vilniuje, Rinktinės gatvėje
Butas Vilniuje, Rinktinės gatvėje / Leono Garbačausko nuotr.

Interjero dizainerė L.Klios, iš studijos „InCaprice“, 15min pasakojo, kad šis butas yra skirtas trumpalaikei nuomai. Jos nuomone, šis interjeras turėtų patikti jaunatviškiems žmonėms, kurie mėgsta modernų šiuolaikišką stilių.

„Buto šeimininkas norėjo šviesios nuotaikos bute, interjero, tinkamo daugumai. Šeimininkas norėjo, kad butas būtų ypač funkcionalus ir kad jame atsirastų vietų pasidėti daiktus bei drabužius“, – tikino dizainerė.

Leono Garbačausko nuotr./Butas Vilniuje, Rinktinės gatvėje
Leono Garbačausko nuotr./Butas Vilniuje, Rinktinės gatvėje

Viso buto interjerą vienija augalas eukaliptas. L.Klios teigimu, jis asocijuojasi su gaivumu, švara, žaliais atspalviais.

Be to, siekta mažą butą paversti funkcionaliu. Pavyzdžiui, prieškambaryje įrengta didelė veidrodinė spinta. Joje apstu vietos drabužiams pasikabinti, daiktams, tokiems kaip siurblys ir elektriniai paspirtukai, pasidėti.

Virtuvė taip pat nedidelė, tačiau joje daug stalčių ir spintelių, o už sofos – struktūrinė sienelė su medžio tekstūra.

„Kad sofa neužgriozdintų vaizdo pro langą, į lango angą įtalpinome televizorių su spintele. Taip dar labiau sutaupėme vietos“, – sakė ji.

Leono Garbačausko nuotr./Butas Vilniuje, Rinktinės gatvėje
Leono Garbačausko nuotr./Butas Vilniuje, Rinktinės gatvėje

Miegamojo lovoje įrengti išvažiuojantys stalčiai pasidėti patalynei/daiktams, o virš jos – spintelės, po kuriomis yra įmontuotas apšvietimas skaitymui.

„Vonia išsiskiria mažomis mozaikinėmis plytelėmis bei žalsvomis sienomis ir lubomis, suteikiančiomis ypatingą akcentą. Ši žalsva spalva po truputį atsikartoja visame interjere. Vonioje prie kriauklės yra paslėpta skalbimo mašina, o didelis veidrodis suteikia dar daugiau erdvės pojūčio“, – sakė ji.

Šiame interjere dominuoja balta spalva, pilkšvi atspalviai, medžio tekstūros. Taip pat akcentinė žalsva spalva, kuri apjungia viso interjero mintį bei suteikia gaivumo jausmo.

„Šis butas visiškai atitinka mano stilistiką. Man labai patinka kurti modernius bei šiuolaikiškus namus, žaisti su įvairiomis medžiagomis bei atrasti įdomių sprendimų. Mėgstu įvesti ir spalvų“, – apie save pasakojo L.Klios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius