Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Idėjos, kaip panaudoti metalo atspalvius namų interjere

Metalo atspalviai interjere šį sezoną ir toliau nepraranda savo populiarumo. Tuo labiau jų paletė plati: nuo šiltos auksinės iki šalto sidabro atspalvio. Jei ir jus žavi ryškūs metaliniai akcentai, interjero dizaineriai iš freshome.com pateikia idėjas, kaip juos panaudoti namuose.
Interjeras
Interjeras / 123rf.com nuotr.

Ryškūs variniai elementai „sušildo“ interjerą

Nors kiekvieno sezono vario spalvos vilioja, tačiau rudeninės ypač užburia. Šilti rudi atspalviai pagyvina virtuvę. Vario spalvą nebijodami naudokite ne tik elementams tarp spintelių, bet ir kaip stalviršį. O jei pasirinksite mozaikines plyteles, namams suteiksite savito žavesio.

Dekoruokite varinėmis detalėmis židinį

Dauguma židinius dekoruoja natūraliais akmenimis ir plytomis, todėl čia puikiai tiks vario spalvos. Be jau įprastų medžiagų nepamirškite ir metalo - švytinčios medžiagos išskirs jūsų židinį iš aplinkos.

123rf.com nuotr. /Interjeras
123rf.com nuotr. /Interjeras

Auksiniai atspalviai tiesiog sušvytės

Pamenate 80-tuosius, kai interjeruose dominavo didelės aukso ir žalvario detalės? Nors tuomet ši mada greitai išblėso, dabar panašios detalės naudojamos tapetų ir baldų ornamentuose. Jeigu norite suteikti savo kambariui trupučio prabangos, išbandykite švelniai auksinius tapetus su spindinčiais akcentais.

Aukso spalvos sugrįžta

Nors dažnai teikiama pirmenybė medžiui ir natūraliais motyvais dekoruotais baldams, nenusisukite nuo auksinių elementų. Jie puikiai papuošia namus, o dramatišką įspūdį suteiks auksinių atspalvių šviestuvai.

123rf.com nuotr. /Interjeras
123rf.com nuotr. /Interjeras

Rievėtas metalas puikiai tiks rąstiniams namams

Jei namų interjere naudojate natūralaus medžio ir senovines dekoro detales, pabandykite prie jų priderinti rievėtą metalą. Tokio tipo metalas naudojamas sienoms ir luboms, o ypač tinka dekoruoti sienas už lovos.

Šalta sidabro spalva vis dar populiari

Nikelio, chromo, aliuminio ir nerūdijančio plieno metalai puikiai atspindi šviesą, todėl juos puiku naudoti virtuvėje ir vonioje. Sužvilgėkite ir nustebinkite svečius!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius