Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gyvenamasis namas, primenantis ramybės oazę: su ilgamečiu sodu, SPA zona ir kino teatru

„Tai yra vieta šeimai, kuri nenori būti atitolusi nuo miesto, nenori gyventi miške, kur mažai saulės, ir labai vertina privatumą“, – teigia objektą pardavinėjanti NT brokerė, „City Estate“ vadovė Laura Vyšniauskienė. Zujūnuose, Tvenkinių gatvėje, 20 a sklype stovintis namas yra išskirtinis ne tik savo išpuoselėta lauko teritorija, bet ir ypatingai prižiūrėtomis vidaus erdvėmis. Kviečiame pasidairyti po jo vidų.
Namas Zujūnuose
Namas Zujūnuose / Rūtos Strakšaitės nuotr.

„Čia viskas sukasi apie namą – žmogus atvyksta į savo namo teritoriją, išlipa ilgamečių medžių alėjoje ir patenka į tokią oazę, kur nesimato ir nesigirdi jokių kaimynų“, – pasakoja ilgametę patirtį rinkoje turinti NT brokerė L.Vyšniauskienė.

Atstumas nuo parduodamo sklypo iki Vilniaus miesto centro – 10 minučių automobiliu, važiuojant aplinkkeliu. Teritorija apie namą yra apželdinta veja, čia jau antrą dešimtmetį skaičiuoja pušys, tujos ir didžiulė magnolija, todėl namas yra izoliuotas ne tik nuo pašalinio garso, bet ir akių.

Sklypo teritorija padalinta į funkcines zonas. Pavyzdžiui, automobilių stovėjimo aikštelė yra atskirta nuo laisvalaikio terasos ne tik išplanavo būdu, bet ir apželdinta krūmeliais.

Skelbimą apie šį parduodamą namą ir daugiau nuotraukų rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Nereikalauja investicijų

„Viskas slypi detalėse, ir tą galima pastebėti vos įžengus į namus. Čia tiesiog tvyro ramybė – namas visus šiuos metus priklausė šeimai, kuri iš kelionių suvežė daug širdžiai mielų dalykų, mylėjo šį namą ir puoselėjo“, – apie būsto aurą pasakoja L.Vyšniauskienė.

Būtent dėl šios priežasties naujakuriams, įsigijusiems šį namą, nereikės jokių papildomų investicijų į kosmetinę apdailą ar struktūrinius remonto darbus.

„Čia yra viskas – nuo nepriklausomos dujų sistemos iki rekuperacijos. Kosmetinio remonto taip pat nereikia – vidus yra itin tvarkingas ir prižiūrėtas. Daugiausia, ką galima būtų padaryti, tai nudažyti išorės fasadą, – apie galimas investicijas komentuoja NT brokerė. – Tai yra būstas, kurį įsigyji ir gali iš karto keltis gyventi – nereikia dėl nieko sukti galvos.“

Protingas išplanavimas

290 kv. m2 name yra 5 kambariai – trys miegamieji, darbo kambarys ir svetainė/valgomasis, sujungtas su virtuve. „Miegamieji yra rytinėje namo pusėje, pro jų langus atsiveria keturios didžiulės obelys. Pavasarį jos žydi. Ne tik pro juos, bet ir pro bet kurio kambario langus pažvelgus gali matyti žalumą“, – pasakoja L.Vyšniauskienė.

Pirmajame aukšte yra jauki, šviesaus interjero svetainė su židiniu, valgomuoju ir virtuve. Dėl funkcionalaus ir apgalvoto namo išplanavimo visos erdvės yra išdėstytos taip, kad po namą nereikėtų klaidžioti, sukti didžiulių ratų.

„Namas yra vieno aukšto, tik keli laipteliai veda į miegamuosius ir į SPA ir laisvalaikio zonas“, – išplanavimą komentuoja objekto pardavėja. Žemesniajame pusaukštyje esančioje SPA zonoje yra įrengtas baseinas, sauna ir garinė prtis, soliariumas ir kino teatro salė su didele minkšta sofa.

„Čia viskas apgalvota. Net ir skalbykloje yra įmontuotas televizorius, o vonioje ir terasoje išvedžiota garso sistema – kad ir ką beveiktum, darytum namų ruošos darbus ar ilsėtumeisi, gali mėgautis mėgiama muzika, televizija ar kinu“, – papildo L.Vyšniauskienė.

Idealus – šeimoms su vyresniais vaikais

Kas galėtų būti šio būsto pirkėjas? „Tai žmogus, kuriam rūpi gyvenimo kokybė ir kuris nori saugiai, šiltai ir gausiai saulės apšviestame sklype gyventi“, – į pastarąjį klausimą atsako objektą parduodanti NT brokerė. Ar būstas tinka šeimai su mažais vaikais?

„Čia nerasite žaidimų aikštelių, be to, naujieji gyventojai turėtų turėti galimybę ir žinoti, kad juos reikės vežioti į darželius ir mokyklas. Tiesiog dabar, įsigijus taip, kaip yra, namas labiau pritaikytas suaugusiems žmonėms, turintiems kiek vyresnių vaikų. Tačiau ir kieme galima rasti vietą žaidimų aikštelei įrengti, kadangi sklypas tikrai yra erdvus“, – reziumuoja L.Vyšniauskienė.

Skelbimą peržiūrėti galite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius