Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kitąmet svajojate apie nuosavus namus? Sužinokite, kokie būstai šiuo metu yra itin paklausūs

Artėjant didžiosioms žiemos šventėms dažnas užsisvajoja apie nuosavus (ar naujus) namus. Be to, ruduo – palankus finansiniams planams. Susidėliojus ateinančių metų tikslus, įkurtuvės gali tapti vienu svarbiausių gyvenimo įvykių. Kokie šiuo metu parduodami būstai pastarąsias savaites sulaukė bene daugiausiai susidomėjimo? Pasižvalgykime po populiarių butų bei gyvenamųjų namų trejetuką.
Populiariausi butai
Populiariausi butai / Aruodas.lt

Paklausių butų trejetukas

Ne paslaptis, jog didelių remontų bei statybos darbų lengviau imtis šiltuoju metų laiku. Turintys kaimus ir sodybas laikinai gali pagyventi ten. Be to, daugelis dirbančiųjų vasarą atostogauja svečiose šalyse, kai tuo metu būsimuose namuose gali vykti parengiamieji etapai.

Galimai dėl šios priežasties vieni paklausiausių butų rudenį yra tie, kurie parduodami su visa apdaila ar netgi baldais. Į tokius būstus galima keltis iš karto, nesukant galvos dėl remonto darbų.

Pavyzdžiui, Vilniuje, Pilaitės mikrorajone, šiuo metu yra parduodamas trijų kambarių butas su visais baldais, kurio bendras plotas siekia 65 m2. Šiuolaikiškai įrengtas būstas idealiai tinka tiek porai, tiek ir šeimai, norinčiai gyventi arčiau gamtos. Skelbimą rasite lankomiausiame NT skelbimų portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Butas priklauso 2008 metų statybos namui, esančiam naujajame kvartale, netoli kurio yra net dvi mokyklos, vaikų darželiai, poliklinikos bei aktyviam laisvalaikiui skirtos žaidimo ir sporto aikštelės. Visai netoliese plyti miškas su įrengtais takais pasivaikščiojimui, yra Salotės ir Gilužio ežerai, kurie vasarą virsta maudynių vieta.

O senamiesčio gyvenimą mėgstantys miestiečiai žvalgosi į čia esančių naujų gyvenamųjų namų projektus. Vienas populiariausių – prestižinėje sostinės vietoje parduodamas panašaus ploto (69,12 m2) trijų kambarių butas su visa apdaila ir baldais.

Būstas yra 2016 metų statybos „Naujosios Rivjeros“ kvartale, įsikūrusiame dešiniajame Neries krante, tad pro jo langus atsiveria pasakiški vaizdai į Gedimino pilį bei senamiesčio panoramą. Skoningu interjeru išsiskiriantis butas atitiks tų pirkėjų poreikius, kuriems svarbi ne tik vieta, bet ir kokybiška apdaila bei įranga. Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

Trečiasis itin daug dėmesio sulaukęs būstas yra Klaipėdos mieste, Alksnynėje, taip pat naujos statybos (2016 metų) name. Trijų kambarių buto plotas siekia 65 m2 ir yra parduodamas su apdaila bei virtuvės baldais ir įmontuotomis sieninėmis daiktų laikymo sistemomis.

Jo apdailoje vyrauja natūralūs rūdos ir pilkos atspalviai, tad naujakuriai čia nesunkiai galės įgyvendinti savo interjero idėjas bei pritaikyti erdves pagal individualius poreikius. Skelbimą peržiūrėsite pagal šią nuorodą.

Paklausių gyvenamųjų namų trejetukas

Didelio susidomėjimo sulaukė šiuo metu Kauno raj. parduodamas 2008 metų vieno aukšto namas su mansarda, kuriam priklauso daugiau nei 15 arų sklypas. Namui priklausanti teritorija yra itin prižiūrėta, lauke įrengtas baseinas. 247,66 m2 būstas yra parduodamas su visais baldais.

Vienas svarbiausių šio objekto privalumų – lokacija. Kauno miesto centrą nuo čia galima automobiliu pasiekti vos per 15 minučių, o namo sklypą gaubia žalia ir miškinga teritorija. Be to, nuo sklypo iki artimiausios mokyklos ir darželio – vos 500 metrų, tad namas idealiai tiks jaunai šeimai. Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

Didelės paklausos sulaukė ir šiuo metu Ukmergės mieste (Alytaus g.) parduodamas 2012 metų statybos vieno aukšto nuosavas namas, esantis 9 arų sklype. 247,66 m2 ploto būstui priklauso ir 14 m2 ūkinis pastatas (malkinė).

Gyvenamasis namas yra įrengtas ir parduodamas su baldais. Erdviame rūsyje įrengta pirtis ir sporto salė – zonos, kurios nesunkiai gali virsti individualia SPA erdve. Daugiau informacijos apie namą rasite pagal šią nuorodą.

Trečiasis būstas, pastarąsias savaites pritraukęs nekilnojamojo turto pirkėjų dėmesį, yra Vilniaus mieste (Pavilnyje). Gyvenamųjų kotedžų kvartale parduodamo 2014 metų statybos kotedžo bendras plotas siekia 131,17 m2, o sklypas prie namo – 2,86 arų. Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

Šiuolaikiškas ir skoningas būsto interjeras, itin patogi vieta (rajoną nuo miesto centro skiria vos 8 km), šalia pat plytintis regioninis Pavilnio parkas – privalumai, kuriuos vertina ir didmiesčio šurmulį, ir kartu gamtą mėgstantys gyventojai, ieškantys didesnės (nei buto gyvenamajame name) erdvės sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius