Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kol teismui niekaip nepavyksta prisišaukti Egidijaus Dragūno-Selo, šis baigia pasistatyti namą

Pavilnių regioniniame parke kunkuliuoja statybos, montuojami langai. Atrodo, statybos vyksta pagal planą, nors namo šeimininko – skandalingais pareiškimais ne kartą pasižymėjusio dainininko Egidijaus Dragūno-Selo niekaip nepavyksta prisikviesti į teismą. Jame jis turėtų paaiškinti, kodėl jo statomas namas 15 kartų didesnis, nei numatyta išduotame leidime. 
Statomas Egidijaus Dragūno namas Vilniaus Pavilnių parke
Statomas Egidijaus Dragūno namas Vilniaus Pavilnių parke / 15min nuotr.

Savitu požiūriu į teisėsaugą pagarsėjusio atlikėjo niekaip nepavyksta prisikviesti į teismo posėdį. Ketvirtadienį Vilniaus miesto apylinkės teisme turėjo vykti bylos nagrinėjamas, kuriame būtų sprendžiama dėl Pavilnių regioniniame parke statomo namo statybos leidimo. Tačiau posėdis atidėtas, nes jame nepasirodė nei pats Selas, nei jo atstovas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./SEL pasirodymas

Kaip 15min informavo Valstybinės teritorijų planavimo ir statybos inspekcijos atstovas Albinas Keturka, teismo antstolis su dainininku bendravo, net buvo atvykęs į jo gyvenamąją vietą ir apie teismo posėdį E.Dragūnas buvo informuotas.

„Antstolis keturis kartus vyko į Egidijaus Dragūno gyvenamąją vietą, ne vieną kartą bendravo telefonu, nors E.Dragūnas žadėjo procesinius dokumentus ir pranešimą apie teismo posėdį atsiimti gegužės 1 dieną, to nepadarė ir neatsiėmė. Šiandien (gegužės 11 dieną – 15min past.) turėjęs įvykti posėdis buvo atidėtas. Šaukimas teisės aktų nustatyta tvarka pakartotinai bus įteiktas viešo paskelbimo būdu“, – komentavo jis.

Kodėl neatvyko į teismo posėdį, E.Dragūnas 15min komentuoti atsisakė.

Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovė spaudai Airinė Šerelytė-Skistymienė teigė, kad ketvirtadienį neįvykęs posėdis atidėtas iki birželio 6 dienos.

Statybų inspekcija į teismą kreipėsi dėl 2015 metų spalį išduoto leidimo namo statybai ir įpareigojo pašalinti neteisėtos statybos padarinius. Atsakovais patraukti E.Dragūnas, Vilniaus miesto savivaldybės administracija bei Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcija.

Į Statybų inspekcijos akiratį Selo namas pakliuvo po to, kai pernai išaiškėjo, kad didžioji dalis Verkių ir Pavilnių regioniniuose parkuose esančių namų pastatyti pažeidžiant įstatymus. Anot inspekcijos, Vilniaus Pavilnių parko Lydlaukių rekreacinėje funkcinėje zonoje statomas E.Dragūno namas yra 15 kartų didesnis, nei numatyta savivaldybės išduotame leidime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius